Am mai zis asta pe forumul asta si nu numai.Postat în original de Gin
Am fost si voi fi tot timpul deschis si cu raspunsuri pentru voi privind DMOZ si W/R.
Asta e o frica a voastra si prin ea incercati sa justificati nelistarea. In cazul asta, trebuie sa folositi optiunea de abuz, editorii de top sint atenti la astfel de atentionari si analizeaza.Postat în original de Gin
Au fost cazuri cand in ODP au fost gasiti astfel de editori, s-a facut o analiza interna. Editorii respectivi au fost scosi din ODP fara drept de apel.
Nu cred ca a negat nimeni faptul ca sint editori care pot fi concurentii vostri, doar ca nu i-a dovedit nimeni din exterior ca fiind corupti.Postat în original de Gin
Foloseste optiunea de abuz daca ai dubii asupra unui editor sau editari.
Sa stii ca sint multe categorii in W/R care nu au editori, dar si multe care au si in care editorii nu sint prea activi.Postat în original de -Rares-
Recomandarea mea privind DMOZ e sa le inscrieti si sa continuati. Nu va opriti la DMOZ si nu pierdeti timpul cu el.
Mai mult n-am ce sa va spun si nici nu vreau sa creez polemici cu scepticii DMOZ.

Am fost si voi fi tot timpul deschis si cu raspunsuri pentru voi privind DMOZ si W/R.
Răspunde cu citat