O sa scriu si eu cate ceva din ce stiu despre mns.
www . im-eye . net aici gasiti milioane keyworduri gata evaluate (nu e perfect dar e cel mai bun pu lenesi
www . keywordkick . com 5 baieti cauta pu voi 1000 keyworduri pu 30$ lunar( nu e f bun, dar poti invata anumite chestii si merita aia 30$)
www . spyfu . com iti arata cpc pu keyworduri(iarasi pu lenesi, dar si costaaaa)
In ceea ce priveste Seo pu asemenea situri: ideea de mns este sa fie foarte usor de ridicat pe pozitia 1 pagina 1 obligatoriu printr-un EMD si ceva linkuri.
Si cateva sfaturi: -nu construiti situri pe chestii de moment de genu i pad2, pu ca curand va veni ipad3, sau dimpotriva construiti pe ipad4 pe un domeniu .info de 1 dolar si o tema gratis wordpress, si in momentul cad apare i pad5 si nu mai vin bani il abandonezi=>> investitie minima si risc minim.
-plata per click poate fi mare la inceput, dar odata ce apar 10 situri(competitori) pe acel keyword plata poate scadea de 2 ori si chiar de 10 ori.
P.S. daca am ajutat pe cineva cu acest post rog sa-mi de-a click pe reputatie pu a putea posta in markerplace![]()

Răspunde cu citat