Rezultate 1 la 10 din 98

Subiect: Micro niche sites

Vizualizare arbore

iond este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Posturi
    75
    Putere Rep
    29

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

O sa scriu si eu cate ceva din ce stiu despre mns.
    www . im-eye . net aici gasiti milioane keyworduri gata evaluate (nu e perfect dar e cel mai bun pu lenesi
    www . keywordkick . com 5 baieti cauta pu voi 1000 keyworduri pu 30$ lunar( nu e f bun, dar poti invata anumite chestii si merita aia 30$)
    www . spyfu . com iti arata cpc pu keyworduri(iarasi pu lenesi, dar si costaaaa)

In ceea ce priveste Seo pu asemenea situri: ideea de mns este sa fie foarte usor de ridicat pe pozitia 1 pagina 1 obligatoriu printr-un EMD si ceva linkuri.
    Si cateva sfaturi: -nu construiti situri pe chestii de moment de genu i pad2, pu ca curand va veni ipad3, sau dimpotriva construiti pe ipad4 pe un domeniu .info de 1 dolar si o tema gratis wordpress, si in momentul cad apare i pad5 si nu mai vin bani il abandonezi=>> investitie minima si risc minim.
    -plata per click poate fi mare la inceput, dar odata ce apar 10 situri(competitori) pe acel keyword plata poate scadea de 2 ori si chiar de 10 ori.

P.S. daca am ajutat pe cineva cu acest post rog sa-mi de-a click pe reputatie pu a putea posta in markerplace
    Ultima modificare făcută de iond; 30th June 2011 la 09:56. Motiv: apareau linkuri direste spre situri si nu stiu de am voie sa fac asta

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serviciile mele : Backlinkuri pe niche.
    De Florin Traian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 20th January 2011, 11:43
  2. LE templates & Joomla sites
    De Nosfer în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th August 2009, 23:21
  3. Google Sites
    De Hobart în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th June 2009, 15:38
  4. pr >4 sites