Un raspuns primit nu e si neaparat bun, nu am nimic cu tine sincer iti zic. Dar daca tu nu ai experimentat problemele astea nu are rost sa dai sfaturi.
Versiune printabilă
ok, daca tu crezi ca nu pot da si sfaturi , vad ca sunt si altii care spun aceleasi lucruri tot in acest theard, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni , o sa ii rog pe toti care mi-ai cerut sfaturi pe pm si sugestii sa nu mai imi trimita fiindca sunt altii mai in masura decat mine sa le reapunda ( chiar sunt convins ca sunt ) , si multumesc tuturor care m-au ajutat cu un sfat/sugestie , chiar imi doream sa pot dezvolta aceasta idee/proiect pana vor incepe si alte persoane sa faca banii de pe urma lui, dar d-abea acum mi-am dat seama dc se vorbeste atat de mult despre acest subiect pe forumurile din afara si la noi nu gasesti mare branza.
Bafta si o zi buna!
O sa scriu si eu cate ceva din ce stiu despre mns.
www . im-eye . net aici gasiti milioane keyworduri gata evaluate (nu e perfect dar e cel mai bun pu lenesi :)
www . keywordkick . com 5 baieti cauta pu voi 1000 keyworduri pu 30$ lunar( nu e f bun, dar poti invata anumite chestii si merita aia 30$)
www . spyfu . com iti arata cpc pu keyworduri(iarasi pu lenesi, dar si costaaaa)
In ceea ce priveste Seo pu asemenea situri: ideea de mns este sa fie foarte usor de ridicat pe pozitia 1 pagina 1 obligatoriu printr-un EMD si ceva linkuri.
Si cateva sfaturi: -nu construiti situri pe chestii de moment de genu i pad2, pu ca curand va veni ipad3, sau dimpotriva construiti pe ipad4 pe un domeniu .info de 1 dolar si o tema gratis wordpress, si in momentul cad apare i pad5 si nu mai vin bani il abandonezi=>> investitie minima si risc minim.
-plata per click poate fi mare la inceput, dar odata ce apar 10 situri(competitori) pe acel keyword plata poate scadea de 2 ori si chiar de 10 ori.
P.S. daca am ajutat pe cineva cu acest post rog sa-mi de-a click pe reputatie pu a putea posta in markerplace :)
Multam de remarca. (nu sunt roman :) )
Am uitat sa specific ca cei mai buni bani nu-i faci prin seo la asemenea situri pt anumite nishe ca de exemplu: acnee, lasatul de fumat etc Deoarece e concurenta f mare poti aduce trafic si vinde produse prin yahoo answers, sau din forumuri pe tema data prin pm(le scrii celor interesati ca tu te-ai tratat cu remediul x de pe situl tau si le dai link) sau prin twitter etc etc
Primele linkuri le aduci cu cu yahoo answers, youtube, digg si twitter si fiind la obiect cantaresc f mult. Apoi in dependenta de rezultate aduci linkuri .edu si .gov. Daca primele 2 nu prea ajuta si ai o scula de genu xrumer sau scrapebox, o poti folosi pt linkuri spre linkurile ce vin spre situl tau propriuzis. Apropo o alta metoda de a aduce trafic la cuvinte grele este youtube.
Nu intrati in concurs?
@all - Am și eu o întrebare în legătura cu micro nișele. Ca să am succes cât de cât, trebuie să fiu neapârat pe #1 în Google? Spre exemplu, dacă pe un keyword sunt 45.000 căutări lunare exacte, ar fi ok dacă aș fi și pe prima pagină? :)