Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul
Rezultate 81 la 90 din 98

Subiect: Micro niche sites

kalu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Posturi
    64
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de tazonne Vezi Post
    Vorbeam in genera de el ca si site si ca si domeniu , ca si cuvinte ce pot fii monitorizate, am ramas surprins cand am vazut asta :https://flippa.com/92295-shark-steam...nth-in-adsense ( bine e cam vechi theardul de acolo, dar totusi ...)

Si de unde reiese ca eu dau lectii ? Din putinul care era la inceput cand am deschis acest theard si acum din ceva mai mult incerc si eu sa dau raspunusuri pe care le-am cautat si la randul meu le-am primit. Nu cred ca mi se interzice sa dau un raspuns, daca eu cred ca stiu ,ma pot " risca " sa ofer si un raspuns.
    Un raspuns primit nu e si neaparat bun, nu am nimic cu tine sincer iti zic. Dar daca tu nu ai experimentat problemele astea nu are rost sa dai sfaturi.
    If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

tazonne este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    21st October 2010
    Vârstă
    41
    Posturi
    243
    Putere Rep
    30

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de kalu Vezi Post
    Un raspuns primit nu e si neaparat bun, nu am nimic cu tine sincer iti zic. Dar daca tu nu ai experimentat problemele astea nu are rost sa dai sfaturi.

ok, daca tu crezi ca nu pot da si sfaturi , vad ca sunt si altii care spun aceleasi lucruri tot in acest theard, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni , o sa ii rog pe toti care mi-ai cerut sfaturi pe pm si sugestii sa nu mai imi trimita fiindca sunt altii mai in masura decat mine sa le reapunda ( chiar sunt convins ca sunt ) , si multumesc tuturor care m-au ajutat cu un sfat/sugestie , chiar imi doream sa pot dezvolta aceasta idee/proiect pana vor incepe si alte persoane sa faca banii de pe urma lui, dar d-abea acum mi-am dat seama dc se vorbeste atat de mult despre acest subiect pe forumurile din afara si la noi nu gasesti mare branza.

Bafta si o zi buna!

iond este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Posturi
    75
    Putere Rep
    29

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

O sa scriu si eu cate ceva din ce stiu despre mns.
    www . im-eye . net aici gasiti milioane keyworduri gata evaluate (nu e perfect dar e cel mai bun pu lenesi
    www . keywordkick . com 5 baieti cauta pu voi 1000 keyworduri pu 30$ lunar( nu e f bun, dar poti invata anumite chestii si merita aia 30$)
    www . spyfu . com iti arata cpc pu keyworduri(iarasi pu lenesi, dar si costaaaa)

In ceea ce priveste Seo pu asemenea situri: ideea de mns este sa fie foarte usor de ridicat pe pozitia 1 pagina 1 obligatoriu printr-un EMD si ceva linkuri.
    Si cateva sfaturi: -nu construiti situri pe chestii de moment de genu i pad2, pu ca curand va veni ipad3, sau dimpotriva construiti pe ipad4 pe un domeniu .info de 1 dolar si o tema gratis wordpress, si in momentul cad apare i pad5 si nu mai vin bani il abandonezi=>> investitie minima si risc minim.
    -plata per click poate fi mare la inceput, dar odata ce apar 10 situri(competitori) pe acel keyword plata poate scadea de 2 ori si chiar de 10 ori.

P.S. daca am ajutat pe cineva cu acest post rog sa-mi de-a click pe reputatie pu a putea posta in markerplace
    Ultima modificare făcută de iond; 30th June 2011 la 09:56. Motiv: apareau linkuri direste spre situri si nu stiu de am voie sa fac asta

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de iond Vezi Post
    P.S. daca am ajutat pe cineva cu acest post rog sa-mi de-a click pe reputatie pu a putea posta in markerplace
    Destul de interesant mesajul tau, o singura remarca am de facut. Prescurtarea cuvantului romanesc "pentru" este "pt", ci nu "pu". Este prima data cand imi este dat sa citesc asa ceva!
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Posturi
    75
    Putere Rep
    29

Implicit

Multam de remarca. (nu sunt roman )
    Am uitat sa specific ca cei mai buni bani nu-i faci prin seo la asemenea situri pt anumite nishe ca de exemplu: acnee, lasatul de fumat etc Deoarece e concurenta f mare poti aduce trafic si vinde produse prin yahoo answers, sau din forumuri pe tema data prin pm(le scrii celor interesati ca tu te-ai tratat cu remediul x de pe situl tau si le dai link) sau prin twitter etc etc

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Multam de remarca. (nu sunt roman )
    Ok, n-am stiut.

Referitor la nisa, intradevar, ai dreptate. Trebuiesc gasite cuvinte pe care poti urca doar cu ajutorul catorva linkuri si o optimizare buna on-page.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 30th June 2011 la 15:22.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    27th October 2010
    Posturi
    75
    Putere Rep
    29

Implicit

Primele linkuri le aduci cu cu yahoo answers, youtube, digg si twitter si fiind la obiect cantaresc f mult. Apoi in dependenta de rezultate aduci linkuri .edu si .gov. Daca primele 2 nu prea ajuta si ai o scula de genu xrumer sau scrapebox, o poti folosi pt linkuri spre linkurile ce vin spre situl tau propriuzis. Apropo o alta metoda de a aduce trafic la cuvinte grele este youtube.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Primele linkuri le aduci cu cu yahoo answers, youtube, digg si twitter si fiind la obiect cantaresc f mult. Apoi in dependenta de rezultate aduci linkuri .edu si .gov. Daca primele 2 nu prea ajuta si ai o scula de genu xrumer sau scrapebox, o poti folosi pt linkuri spre linkurile ce vin spre situl tau propriuzis. Apropo o alta metoda de a aduce trafic la cuvinte grele este youtube.
    Sa nu uitam de linkurile din wiki.

dontedro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th April 2008
    Locaţie
    Cuca Macaii
    Posturi
    337
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu intrati in concurs?

robciucioan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    22nd December 2010
    Locaţie
    Suceava
    Vârstă
    32
    Posturi
    304
    Putere Rep
    30

Implicit

@all - Am și eu o întrebare în legătura cu micro nișele. Ca să am succes cât de cât, trebuie să fiu neapârat pe #1 în Google? Spre exemplu, dacă pe un keyword sunt 45.000 căutări lunare exacte, ar fi ok dacă aș fi și pe prima pagină?
    Nimic interesant...

Pagina 9 din 10 PrimulPrimul ... 78910 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Serviciile mele : Backlinkuri pe niche.
    De Florin Traian în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 20th January 2011, 11:43
  2. LE templates & Joomla sites
    De Nosfer în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th August 2009, 23:21
  3. Google Sites
    De Hobart în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 8th June 2009, 15:38
  4. pr >4 sites