ok, daca tu crezi ca nu pot da si sfaturi , vad ca sunt si altii care spun aceleasi lucruri tot in acest theard, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni , o sa ii rog pe toti care mi-ai cerut sfaturi pe pm si sugestii sa nu mai imi trimita fiindca sunt altii mai in masura decat mine sa le reapunda ( chiar sunt convins ca sunt ) , si multumesc tuturor care m-au ajutat cu un sfat/sugestie , chiar imi doream sa pot dezvolta aceasta idee/proiect pana vor incepe si alte persoane sa faca banii de pe urma lui, dar d-abea acum mi-am dat seama dc se vorbeste atat de mult despre acest subiect pe forumurile din afara si la noi nu gasesti mare branza.
Bafta si o zi buna!
O sa scriu si eu cate ceva din ce stiu despre mns.
www . im-eye . net aici gasiti milioane keyworduri gata evaluate (nu e perfect dar e cel mai bun pu lenesi
www . keywordkick . com 5 baieti cauta pu voi 1000 keyworduri pu 30$ lunar( nu e f bun, dar poti invata anumite chestii si merita aia 30$)
www . spyfu . com iti arata cpc pu keyworduri(iarasi pu lenesi, dar si costaaaa)
In ceea ce priveste Seo pu asemenea situri: ideea de mns este sa fie foarte usor de ridicat pe pozitia 1 pagina 1 obligatoriu printr-un EMD si ceva linkuri.
Si cateva sfaturi: -nu construiti situri pe chestii de moment de genu i pad2, pu ca curand va veni ipad3, sau dimpotriva construiti pe ipad4 pe un domeniu .info de 1 dolar si o tema gratis wordpress, si in momentul cad apare i pad5 si nu mai vin bani il abandonezi=>> investitie minima si risc minim.
-plata per click poate fi mare la inceput, dar odata ce apar 10 situri(competitori) pe acel keyword plata poate scadea de 2 ori si chiar de 10 ori.
P.S. daca am ajutat pe cineva cu acest post rog sa-mi de-a click pe reputatie pu a putea posta in markerplace![]()
Ultima modificare făcută de iond; 30th June 2011 la 09:56. Motiv: apareau linkuri direste spre situri si nu stiu de am voie sa fac asta
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Multam de remarca. (nu sunt roman)
Am uitat sa specific ca cei mai buni bani nu-i faci prin seo la asemenea situri pt anumite nishe ca de exemplu: acnee, lasatul de fumat etc Deoarece e concurenta f mare poti aduce trafic si vinde produse prin yahoo answers, sau din forumuri pe tema data prin pm(le scrii celor interesati ca tu te-ai tratat cu remediul x de pe situl tau si le dai link) sau prin twitter etc etc
Ultima modificare făcută de edy12006; 30th June 2011 la 15:22.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Primele linkuri le aduci cu cu yahoo answers, youtube, digg si twitter si fiind la obiect cantaresc f mult. Apoi in dependenta de rezultate aduci linkuri .edu si .gov. Daca primele 2 nu prea ajuta si ai o scula de genu xrumer sau scrapebox, o poti folosi pt linkuri spre linkurile ce vin spre situl tau propriuzis. Apropo o alta metoda de a aduce trafic la cuvinte grele este youtube.
Nu intrati in concurs?
@all - Am și eu o întrebare în legătura cu micro nișele. Ca să am succes cât de cât, trebuie să fiu neapârat pe #1 în Google? Spre exemplu, dacă pe un keyword sunt 45.000 căutări lunare exacte, ar fi ok dacă aș fi și pe prima pagină?![]()
Nimic interesant...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)