Postat în original de
Nic
Prin nume tu intelegi keywords? In general lansez mns in clustere de 10 siteuri bazate pe o nisa pe care o consider promitatoare. Am diverse metode de a selecta nisa -ce se vinde pe flippa, ce se vinde pe amazon, etc, iar numarul de cautari le verific doar cu google keyword tool.
Keywordul primar are in general in jur de 15,000 cautari exacte globale. Desi am si siteuri cu doar 4000-5000 cautari globale, si mns cu 60,000 cautari exacte globale. Am insa si mns pe care le-am cumparat de la alte persoane si unele au si doar 1000-2000 de cautari exacte lunare.
Am vreo 40 acum cred, dar nu le am creat eu pe toate, pe unele le-am cumparat, si unele din cele create de mine le-am vandut cand au atins apogeul. In general un site castiga de la 30$ luna la 500-600$ luna (cele care nu fac 30$ pe luna le vand). Sunt unele care au fost convertite din mns in siteuri mult mai puternice cand am vazut ca au potential , si alea au ajuns sa castige si peste 1000$ pe luna.
In general folosesc ppc- adsense, affiliate - amazon si cj.com si cpa - maxbounty si affiliate.com Unele siteuri castiga mult mai mult din amazon decat din adsense , chiar de aprox 4-5 ori mai mult, dar nu folosind bannerele de la amazon. Sunt articole scrise special care promoveaza un produs de pe amazon, si sunt inserate linkuri affiliate in ele. Altele castiga din cpa. La altele adsense plateste cel mai bine. Folosesc teme gratis din directorul wordpress de teme, si apoi le mai modific eu. Cate anunturi pe pagina, eu pun in general 2, ca asa se potrivesc cu tema mea, dar nu e reala faza cu cat sunt mai multe cu atat sunt platite mai prost. Cu cat sunt mai multe aduri pe pagina, cu atat apar mai multi advertiseri pe pagina, si evident unii dintre ei platesc mai prost, dar nu tine de numarul de anunturi pe pagina, cat de tipul de ad care e apasat.