Dar cuvintele/nisele cum le descoperiti? Am inteles ca le verificati pe adwords tool, dar de unde va vin ideile de cuvinte, pe care apoi le verificati? Ma gandesc ca e oarecum dificil sa nimeresti ceva nise de 2-3 usd pe click.
Dar cuvintele/nisele cum le descoperiti? Am inteles ca le verificati pe adwords tool, dar de unde va vin ideile de cuvinte, pe care apoi le verificati? Ma gandesc ca e oarecum dificil sa nimeresti ceva nise de 2-3 usd pe click.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Iti dau eu 200E + un borcan de gem de la bunica + un A4 ... (caiet A4 )
e pacat ca unii sunt atat de profitori , credeti-ma mai mult ajutor gasesc pe forumurile din afara decat pe cele din ro , tocmai de aceea am propus aces subiect de discutie pt ca e o nisa f profitabila si vreu sa invat de la ai mei nu de la altii si ce stiu si eu sa-i invat pe ai mei compatrioti.
luati exemplu de la Nic , care ne-a spus lucruri foarte importante in schimbul a nimic!
eu fac in felul urmator : deschid google translate , dau sa imi traduca din ro in en , scriu toate cuvintele care imi trec prin cap si dupa le dau copy si paste in google Keyword Tool si am cam 800 de rezultate , le urmaresc cu atentie , le sortez cum a zis Clax si mai departe poate dura si o zi pana gasesc unul bun. recent am gasit unul de 1600 de cautari exacte lunare cu 4 usd pe click si cu o competitie f mica. Asa ca e de munca , dar si rezultatele vor fii pe masura cand vei avea o mini retea.
Bafta!
ma uit cam cate backlinkuri au , cu Backlinks Checker Tool - Backlink Watch , si cu SEO SpyGlass si vad daca sunt accesibile sau nu
Editat.
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 31st May 2011 la 23:23.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)