Parerea mea este ca ordinea ar fi:
site/monitoare
site/monitoare.html
site/?c=monitoare
site/index.php?c=monitoare
Parerea mea este ca ordinea ar fi:
site/monitoare
site/monitoare.html
site/?c=monitoare
site/index.php?c=monitoare
Ce ati alege dintre urmatoarele variante, pentru un site de jocuri?
site.ro/jocuri-fotbal/32
site.ro/jocuri-fotbal/32.html
site.ro/jocuri-fotbal/joc32
site.ro/jocuri-fotbal/?id=32
site.ro/jocuri-fotbal/johnny-bravo-penalty
Am mai vazut la cineva urmatorul model:
la categorii: site.ro/nume-categorie
la jocuri: site.ro/joaca/nume-joc
Eu gandesc in felul urmator: jocul nu trebuie promovat, ci categoria. Daca lungesc degeaba linkul pentru pagina de joc fac acest lucru fara nici un avantaj, deci as opta pentru prima sau a doua varianta.
Voi ce pareri aveti? Va rog sa argumentati alegerea.
Ultima modificare făcută de edy12006; 23rd November 2012 la 03:45.
site.ro/johnny-bravo-penalty
eventual, poti adauga un post-id la final.
site.ro/johnny-bravo-penalty-32
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
As avea si eu o intrebare.
Cum as putea ca pentru un site simplu* cu pana in 30 de pagini (neconstruit pe o platforma anume) sa fac ca extensia html sa dispara.
Structura lui este de forma: numedomeniu/ro/abc.html
************************************************* numedomeniu/ro/def.html
Iar structura la care as vrea sa ajung fiind urmatoarea numedomeniu/ro/abc/
Mentionez ca abc.html, def.html si celelalte pagini se afla in directorul ro
Din pacate nu am gasit nicaieri anume o explicatie clara, doar fel de fel de template-uri pentru wordpress si alte platforme.
Banuiesc ca e vorba de redirectionari care trebuiesc facute. Pana la urma merita efortul?
Multumesc
nu te ajuta cu nimic din pct de vedere al SEO... acea modificare o faci in .htaccess , poate ai asa ceva
RewriteRule ^pagina/([^/]+)\.html$ index.php?case=pagina&variabila=$1 [L] ..stergi html....
ar trebui mai multe detalii si tine de script
Daca site-ul e impartit pe categorii si site-ul are foarte multe articole/posturi ar trebui inclusa si categoria in URL.(testat pe un site cu 20k posturi cu o indexare de inceput fara categorii, apoi cu... fara categorie le indexa mai greu si le ranka mai slab...cu categorie le indexa mai bine, mai rapid, iar in serp erau afisate mai bine) Din simplul motiv ca la google ii place organizarea. E cam logic. Partea cu .html sau fara e o discutie interminabila. Ambele au o logica:
1. .html e ok pentru ca trebuie sa se stie ce fel de pagina e...desi se cam subintelege
2. fara .html e ok pentru ca e simplu.
Eu ce am observat la aceste link-uri este usurinta cu care Google le indexeaza, probabil conteaza si paltforma si sitemap-ul si mai multi factori dar asta am observat sunt link-uri mult mai clean si mult mai scurte ca tot se vorbea ca Google adora link-urile scurte.
Eu nu am votat nici una din variante pentru ca nici o extensie nu afecteaza negativ pozitionarile in SERP, fie ca este .htm, .html, .php, .asp sau .aspx. Conteaza ca URL-ul sa fie cat de cat scurt, sa contina cuvinte cheie si sa fie citibil.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)