Primul meu site merge de o perioada buna de timp destul de bine. E un site de continut , dar la vremea lui a fost construit asa, nu stiu , primitiv . Nu aveam chiar atat de multa experienta. Chiar daca e ok acum, in ultima perioada am pus prea mult suflet in fiecare site al meu si parca nu imi mai place, vreau sa ma mandresc cu fiecare "proiect" . Asa ca stau pe ganduri sa modific site-ul, un face lift ceva, atat design, structura si putin din continut.
Deci in mare vreau sa-l mut pe Wordpress , si chiar daca articolele, continutul va fi pastrat e clar ca vor aparea multe modificari in structura linkurilor si nu stiu, ma gandesc cum va vedea Google aceste modificari.
Ceea ce vreau sa spun este ca sunt foarte bine pozitionat pe cuvintele cheie targetate si imi este frica, chiar daca aceste modificari vor imbunatati clar navigarea pt user, sa mi coboare pozitia.
Poate din propria experienta, cum reactioneaza Google la modificari aduse unui site [static as putea spune, nu a fost , ca si continut modificat de mult] dar care si-a pastrat pozitia constant in SERP ?
Si de asemenea orice alta discutie legata de intrebarea: Se poate pune sau nu egal intre user friendly si google friendly ?
Multumesc,