Postat în original de
prieten-imaginar
am citit ce ati scris. mi-am facut o lista.
am niste nelamuriri legate de urmatoarele.
-bagat style intern in css extern (nu inteleg aici. daca e css extern pentru toate paginile,ce trebuie sa contina css-ul intern? si de ce? era un site strain cu pagini facute numai in css. stie cineva linkul? am nevoie de un refresh.)
- folosire headinguri (h1, h2 ...) aici care element al paginii sa fie 1 si care 2 sau 3? aleg prima parte a paginii? e o regula? sau care le consider eu importante le pun cu h1? pana la ce h se merge de obicei? 3,4?
-fara continut cu font-size 0 (intra la regula fara spam in content)aici cred ca am inteles dar vroiam sa fiu sigur. din greseala am dat odata select all la un site in flash si am observat ceva mic mic mic de tot inainte de flash. si am dat copy/paste in word si era o propozitie. propozitia aia aparea pe google la descrierea site-ului. asta nu trebuie sa fac? sau era altceva de inteles?
-focusare de keywords pentru pagini de "profil" distinct aici nu am inteles nimic
-fara link-uri catre site-uri care practica spam de unde stiu care site practica spam? este vreo lista undeva? sau care sunt indiciile dupa care ar trebui sa imi dau seama?
-analiza a primelor 3-5 site-uri care apar in motoarele de cautare ptr cuvintele cheie targetate ce trebuie analizat la ele?
-meniu de navigare unic adica acelasi meniu pe fiecare pagina? stiu ca e aiurita intrebarea dar mi se pare ciudat. nu am vazut site-uri cu meniuri care sa difere de la o pagina la alta.
-meniul sa fie cu link-uri pe text. nu pe imagini, nu pe butoane flash si daca ai un layout care e facut in photoshop si ai zis ca iti pui poze la meniu ce faci? pui text in loc de butoane? nu sunt solutii ca sa pastrezi butonul imagine?
-ce inseamna inbound links? ce fel de linkuri mai sunt? presupun ca mai sunt si altfel de linkuri. o clasificare undeva a notiunilor astea?
ce se intampla dupa ce 2 site-uri care au aceleasi cuvinte si expresii cheie fac tot ce s-a recomandat in acest topic? ce face diferenta?