Asta ar merge aici: 5 common mistakes in SEO (and 6 good ideas!)
Asta ar merge aici: 5 common mistakes in SEO (and 6 good ideas!)
eu ma gandesc 80% pentru utilizator si pastrez restul pentru google. Oricum bune sfaturile pentru optimizare. Cu timpul anumite chestii "le simti" daca lucrezi in domeniu, fara sa stii sa le explici prea bine.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Diana am o intrebare.
Eu cred ca un link catre un site conteaza si daca e doar text. Oare care este parerea ta ?
A fost publicat ghidul seo pentru incepatori, varianta 2012 de la SeoMoz. Asta e linkul direct catre .pdf, fara sa fie nevoie sa mai introduceti mailul.
http://static.seomoz.org/files/SEOmo...o-SEO-2012.pdf
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Destul de bun!
Buna,
Eu acum scriu in directoare site-uri pentru care lucrez, sunt la inceput. Dar stiu firme care ofera servicii de promovare pentru site-uri, cum ar fi Claus Web, care au preturi foarte ok la partea asta de promovare si care pe langa scrierea in directoare mai utilizeaza si altfel de moduri. Imi puteti da si alte exemple?
Merci.
Toate video-urile lui Matt Cutts, stranse intr-un singur loc, cu raspunsuri rapide.
The Short Cutts | The actual answers to every Matt Cutts video
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)