Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 13 din 13

Subiect: probleme grave legate de pozitiile din google

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

Implicit

Ce inseamna la tine "in ultima perioada"? Zici ca modificari mari nu au avut loc, poate au fost unele mici care conteaza mai mult decat crezi... Eu zic sa incerci sa-ti amintesti fiecare miscare ce ai facut-o in ultimele 2 luni de zile, pe cat posibil, si sa incepi sa le analizezi cu seriozitate pe fiecare in parte.

O alta chestie care eu nu stiu cat de corecta e, sunt linkurile din footer. Observ ca pentru mai multe siteuri ai cate 4-5 linkuri de genul: www.site.xx/video www.site.xx/versuri www.site.xx/stiri
    Dupa forma url-urilor imi dau seama ca toate aceste siteuri iti apartin si banuiesc ca linkurile sunt si reciproce. Cam ce sanse sunt ca un site sa primeasca natural 5 linkuri site-wide de pe un altul??? Ei, cam niciuna....

Sunt sanse mari ca aceasta sa fie problema, ba mai mult, exista riscul ca si celelalte siteuri sa fie penalizate unul cate unul. Daca nu vrei sa le scoti, o solutie ar fi sa le pui nofollow, eventual sa le pui intr-un loc mai vizibil, pt a obtine macar niste trafic pe cat posibil...
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

ibaldazar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2007
    Locaţie
    falticeni
    Vârstă
    45
    Posturi
    214
    Putere Rep
    35

Implicit

s-a trezit deodata google sa-ti taie macaroana? e totusi august... nu cred in miscari de genul asta. sa fie oare ceva temporar?

vezi in analytics ce cuvinte generau trafic luna trecuta si ce ai pierdut luna asta. atunci poate aflam si de ce (cauti in google si vezi cine s-a urcat inaintea ta)
    compara preturi si viziteaza forumul wow romania

Waddu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    ploiesti
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

nu stiu daca ... google s'a trezit asa dintr-o data ..sa'mi taie macaroana..cert e ca a taiat'o iar eu caut problema dc?
    Pai in primul rand acum 3 sapt , google a scos din "Sugestiile de interogare" un cuvant cheie care imi aducea destul trafic, eram pe prima pozitie , este vorba de "pozitii de facut dragoste" , inainte apasai in google "p" si apareau in urmatoare ordin sugestii program tv , poker si a 3 pozitii de facut dragoste, ceea ce a facut google este ca a scos aceasta sugestie, ....nu prea inteleg cum timp de 3-5 luni in jur de 3000 de persoane cautau o chestie pe net si cum dintr-o zi ..ei nu mai cauta ... si google reactioneaza .. Asta fiind o problema .
    Problema care ma afectat cel mai rau , este ca dupa bomba de mai sus , la 2 sapt adica de o saptamana , google , mi'a dat jos absolut toate cautarile care erau pe prima pagina (si erau destule) pe pagina 3 -4 , Reamintesc nu am pierdut linkuri inportante , nu am insistat cu linkuri exchange in prostie (ultimul fiind facut acum vreo 3 luni) , nu am facut ghidusii pentru trafic , nu spamez ,nu am continut dublicat (peste 8000 de articole), nu am continut vulgar sau adult, si da am o mare problema cu timpul de incarcare a site'ului , ceea ce incerc sa rezolv acum , (dar nici asta nu inteleg pentru acelasi timp de incarcare a site'ului il am de 8 luni de zile) .
    Legat de cei ce au urcat inaintea mea , logic ca disper .. pentru ca au urcat site'uri care sunt update la 2 luni, sau care ofera informatii semirelevante cu cautarile, la majoritatea le'am facut o analiza , sa obs ce au in plus fata de mine , si asta ma framanta ca 90% din ele nu au nimik in plus (ma refer la informatie , link'uri ..seo etc. ) sa speram ca e ceva temporar , dar totusi , daca google te fluctueaza ..inseamna ca pe undeva exista o problema

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 20th October 2010, 12:48
  2. Intrebari legate de indexare google
    De dudu_tux în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th March 2008, 12:54
  3. 4 Probleme Legate De Google
    De BeFree în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 10th January 2008, 17:59
  4. Probleme Grave Cu Saitul
    De raulll în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd December 2007, 13:32
  5. Confuzii legate de optimizarea pentru Google
    De Ciprian Sorlea în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th June 2006, 16:55

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.