Am si eu o nedumerire, daca redirectez site-web.ro la siteweb.ro cu redirect 301, se transfera si vechimea (trustrank-ul) ? sau numai backlink-urile, pagerank-ul....etc.
Am si eu o nedumerire, daca redirectez site-web.ro la siteweb.ro cu redirect 301, se transfera si vechimea (trustrank-ul) ? sau numai backlink-urile, pagerank-ul....etc.
din ce stiu eu trust runk nu are legatura doar cu vechimea, dar cred ca este vazut ca o continuare a vechiului site si se transfera si trustul dat de vechime astfel
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Atata vreme cat ai posibilitatea sa alegi / sa schimbi oricand asta din webmaster tools, mi se pare normal ca acest trust sa ramana acelasi, indiferent de ce varianta ai alege.
PS1. Revin cu o modificare. Acum am vazut ca tu doreai redirectarea site-web.ro la siteweb.ro. Nu am citit bine. Eu intelesesem redirectare www catre non www sau invers. In cazul asta nu cred ca se aplica ceea ce am spus mai sus.
PS2. In cazul asta ar trebui sa se redirecteze si penalizarile, ceea ce nu stiu daca este adevarat. @Nosfer ar trebui sa stie mai multe despre asta. El stiu ca si-a redirectat un domeniu penalizat catre unul nou. Nu stiu daca penalizarea se mentine si pentru domeniul nou dar tind sa cred ca nu.
Ultima modificare făcută de Nichita; 7th September 2010 la 13:25. Motiv: Eram obosit si nu am fost atent !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
E redirect 301. mentag.com -->> brosome.com
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Acum mi-am amintit ca am vazut un video cu Rand Fishkin care zicea ceva de genul:
"Am avut cunostinte cu site-uri penalizate. Nu au primit raspuns pozitiv de la Google la reconsideration. Au incercat ani de zile prin diverse metode sa scoata site-urile de acolo. Nici unul nu a reusit. Sfatul meu ar fi sa nu insistati daca ati fost penalizati. Cel mai bine e sa cumparati un alt domeniu si sa mutati / redirectati acolo tot ceea ce ati avut pe site-ul penalizat."
Concluzia (mea) ar fi ca acel TrustRank nu se transfera, domeniul nou fiind considerat curat de catre Google.
La mine nu este vorba de nicio penalizare, pur si simplu numai vreau sa fie site-web.ro vreau siteweb.ro... dar tind sa cred ca nu se transfera TrustRank-ul...
Eu cred ca in momentul cand faci redirect-ul 301, Google verifica totul si transfera trustrank, penalizari. Dar daca siteul tau e curat acum, scapi de penalizare.
dragoserv eu cred ca se transfera.
Din cate am experimentat si invatat, toate proprietatiile domeniului vechi se transfera domeniului nou spre care exista redirect 301 (permanent). Ii dau dreptate lui Alex.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)