Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Redirect 301

Vizualizare arbore

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Atata vreme cat ai posibilitatea sa alegi / sa schimbi oricand asta din webmaster tools, mi se pare normal ca acest trust sa ramana acelasi, indiferent de ce varianta ai alege.

PS1. Revin cu o modificare. Acum am vazut ca tu doreai redirectarea site-web.ro la siteweb.ro. Nu am citit bine. Eu intelesesem redirectare www catre non www sau invers. In cazul asta nu cred ca se aplica ceea ce am spus mai sus.

PS2. In cazul asta ar trebui sa se redirecteze si penalizarile, ceea ce nu stiu daca este adevarat. @Nosfer ar trebui sa stie mai multe despre asta. El stiu ca si-a redirectat un domeniu penalizat catre unul nou. Nu stiu daca penalizarea se mentine si pentru domeniul nou dar tind sa cred ca nu.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 7th September 2010 la 13:25. Motiv: Eram obosit si nu am fost atent !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. redirect
    De voidcode în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th June 2010, 12:27
  2. redirect 301
    De prodan_13 în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th February 2009, 20:16
  3. Redirect JPG to php
    De Nosfer în forumul Server side
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 1st February 2009, 00:59
  4. Redirect help
    De Danielu în forumul Google