Nu credeam ca se va intampla asta dar se pare ca sant pus in fata unui litigiu legat de un domeniu .ro
Domeniul a fost inregistrat prima data in 1996 la ROTLD de catre o firma. In cursul anului 2008 am inaintat toate demersurile legale impuse de RNC pentru preluarea acestui domeniu din cauza faptului ca firma disparuse si domeniul nu mai avea proprietar.
Dupa 8 luni de alergaturi am reusit in cursul anului 2008 sa intru in posesia acestuia.
Specific ca la momentul de atunci ( anul 2008 ) cand l-am preluat intentionam sa deschid un magazin online.
Dar proiectul fiind amanat siteul nu a mai fost activ si nici continut nu a mai avut.
Acum in 2009 o firma imi trimite email cum ca ar dori sa intre in posesia domeniului datroita faptului ca numele firmei coincide exact cu numele detinut de mine la RNC. Firma este noua in Romania si detine 2 supermarket-uri la noi in tara, fiind originara din Ungaria.
Ce sanse am sa pierd in instanta daca siteul nu a fost activ din momentul cand a fost preluat de mine? Specific faptul ca nici cand nu era in posesia mea domeniul nu era activ decat scurta perioada.
Reprezinta proba in instanta dovada mea ca am achizionat o licenta pentru o platforma romaneasca de e-commerce pe numele domeniului in 2008 special pentru a construi un magazin online pe domeniul respectiv? Sau ca am deja un layout special facut pentru el? nefiind vorba de o dezinformare a vizitatorului sau o preluare speculativa de la fostul proprietar sau mai stiu ce alte minuni care pot duce la deposedarea proprietarului.
Multumesc anticipat