Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Indicatori performata SEO

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de giovanni12345 Vezi Post
    Am Article post robot (cu krack) si postez articolul
    Greseala 1.

Citat Postat în original de giovanni12345 Vezi Post
    articol pe care il iau tot de undeva pe net
    Greseala 2.

Bad boy.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

xcoder este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th February 2007
    Posturi
    28
    Putere Rep
    35

Implicit

Uuuups, am starnit "incidente".

Eu vroiam numai sa avem o discutie despre un subiect care acum ma intereseaza pe mine in special, si poate alta data pe altcineva. Cred ca sfaturile si ideile pot veni si fara injurii.

Nu-si au locul in aceasta discutie propozitiile de genul "Cati bani faci tu ?", "Eu fac cu 5 zerouri mai mult ca tine !!!", etc.

Daca avem ceva constructiv de adus discutiei, ok altfel transformam topicul intr-unul poluat cu aberatii incat e greu sa si urmaresti raspunsurile care conteaza.

Deci .... peace pls.

Si daca mai aveti idei si sfaturi despre subiectul initial ... e OK, daca nu ... mai bine nu "poluam".

@marius, bine ca nu are si ale tale softuri cracuite =)), sau poate le are si nu le-a pomenit
    Ultima modificare făcută de xcoder; 9th April 2009 la 12:33.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Varianta pe care o propusesem mai sus era general valabila pentru orice "proprietar" de site, ptr a fi protejat impotriva unor cresteri de trafic organic nefiresti. Nu am gasit pana acum un sistem de analiza asa cum imi doresc in privinta asta.
    Dar ca si coder cred ca iti va fi usor sa implementezi un sistem de analiza a logurilor si astfel sa poti verifica cat de organic este traficul organic (trafic organic, dar care sa aiba si un mare procent de conversie).
    O alta solutie ar fi sa-l platesti la procent din vanzarile generate de vizitatorii veniti din motoarele de cautare, daca si celalalt are incredere in tine.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 10th April 2009 la 17:22.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

O intrebare pentru cei care taxeaza pentru rank mai bun si pentru trafic organic mai mult: rank mai bun nu inseamna trafic organic mai mult?

Traficul organic se obtine doar din motoarele de cautare, deci daca nu urci ...nu il ai.

Voi suprataxati un rezultat final de 2 ori?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Eventual se pot pune ca obiective separate, dar de acord ca undeva se intersecteaza. Mi se pare insa mult mai important sa pui ca obiectiv o crestere in trafic organic, decat un anumit rank. De ce? Pentru ca de multe ori tintirea dupa un singur keyword principal, sau o mana de keyworduri, e contraproductiva. Prefer sa tintesc dupa long tailuri cu conversie mare, decat dupa keyworduri generale cu trafic mare, dar nu foarte specific (evident, nu se aplica la toate nisele).

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    O intrebare pentru cei care taxeaza pentru rank mai bun si pentru trafic organic mai mult: rank mai bun nu inseamna trafic organic mai mult?

Traficul organic se obtine doar din motoarele de cautare, deci daca nu urci ...nu il ai.

Voi suprataxati un rezultat final de 2 ori?
    Bineinteles ca rank mai bun inseamna in general trafic organic mai mare (pot exista si exceptii).
    Trafic organic triplu fata e acum o luna nu inseamna neaparat mai multi vizitatori ci poate insemna doar unul singur in plus (un pc, o mica baza de date de proxy-uri, un soft simplu ce acceseaza IE si apoi deschide Google, cauta dupa cuvintele pe care s-au obtinut cele mai bne rezultate, apoi de aici intra in site-ul clientului, schimba IP-ul si reia procesul).
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 10th April 2009 la 18:42.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu zic ca sunt doua notiuni care se leaga oarecum: rankingul mai bun aduce de la sine o crestere a trafficului dar depinde foarte mult pe ce te concentrezi. Daca optimizezi pe un singur cuvant cheie poti avea ranking excelent pentru el si traffic destul de ok dar daca te concentrezi pe variatiile lui, typos, long term keywords poti sa ai traffic implicit mai mare chiar daca pe cuvantul cheie principal nu esti in top5 de exemplu.

Acum in final depinde client si de planurile lui. Daca omul vrea sa fie cat mai sus pentru "varza" si nu-l intereseaza deloc variatiile cuvantului si faptul ca ar putea avea mai mult traffic targetat pe cuvantul cheie respectiv si implicit mai multe persoane interesate de produsele lui... ii faci pe plac si cu asta basta.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •