Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 51

Subiect: Cerere de stergere cont

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Eram om si pana sa imi fi spus tu, mersi.
    Cat despre greseala..am dubii.

Doar pentru simplu fapt ca vin si plang ca mi-a sters cineva un post, nu inseamna ca cel care l-a sters a gresit. Doar doar ptr ca spui tu.

De ce pana acum nu a facut nimeni asa mare tam tam?
    Ptr. ca nu au fost posturi sterse sau pentru ca unii useri "au suportat masurile drastice ale moderatorilor sau adminilor"?
    Nu cred.
    Subiectul se duce deja mult prea departe.
    :hi:
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

Originally posted by miromulus
    [b]1.Ca sa nu mai avem astfel de probleme, nu mai stergeti complet un post. Stergeti doar continutul si scrieti in locul fostului mesaj "Sters de X pentru ................". Transparenta conteaza.
    votez pentru

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Multe probleme ai iesit de cand cu discutia asta.

Eu zic asa. Pe acest forum, mai multe discutii decat lucruri faine au fost.

Ceva trebuie facut. Cei care fac scandal nu trebuie sa li se stearga post-urile, dar sa fie penalizati.

Cei care sunt pusi moderatori, nu trebuie sa li se pune la indoiala pozitia. La urma urmei asta e si ideea ierarhiei.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Sunt de acord. Ar trebui sa ne intoarcem la despotism! Regele sa fie rege, cuvantul lui e lege, iar supusii sa nu aiba dreptul sa comenteze. Altfel - capul le va sta unde le stau picioarele!!! :lol: :lol: :lol:
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

De ce trebuie intotdeauna cand se iveste o.. problema, sa se rediscute regulamentul, sa fie judecat unul sau altul ?

Regulamentul este unul si el trebuie respectat de toata lumea. Daca unuia nu ii convine, poate foarte frumos sa renunte la vizitarea acestui forum.

Cat despre Ovidiu... Nu il cunosc atat de bine incat sa imi dau cu parerea.. Dar ce face aici cred ca e o "copilarie" ... Daca nu i-ar fi convenit ceva pur si simplu nu mai revenea pe forum, abandona contul ca sa zic asa.. De ce a fost nevoie sa faca pe victima, sa se ceara dat afara, etc ... Hai sa revenim la subiectele noastre, cred ca sunt mai importante decat o cearta pe un subiect fara rost.

Iar Ovidiu va face cum crede el ca e mai bine.. Presupun ca e destul de mare incat sa judece si sa traga o concluzie..

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit Re: Bomba

Originally posted by Krumel
    [b]Se pare ca unii dintre noi avem nevoie de "pile" si pentru a fi prezenti pe un forum.
    Fii mai explicit.
    [b]Ovidiu Lixandru ai in loc de locatie o adersa web. Citeste te rog Regulamentul SeoPedia (pe care unii il poarta cu mandrie in semnatura).
    Ai mai fost odata indrumat sa faci lucrul asta de catre alti moderatori sau administratori de pe forum.
    Krumel, esti un pic haotic. Da, mi-a fost atrasa atentia. Am refuzat si nu s-a facut nimic. Apoi cineva a editat profilul si nu m-a instiintat. Porbabil tu ai alta viziune despre ce inseamna profilul unui membru al unei comunitati. Nu imi place sa ma repet, dar e o problema de viziune.
    [b]Postul in discutie a fost sters de mine. Era o fraza prn care se spunea ca "voi chiar nu averi ce face decat sa discutati despre asta" sau ceva asemanator.
    Mesajul respectiv continea exact fraza "Voua va place sa va amagiti". Nu denatura sensul. Iar mesajul meu venea dupa un alt mesaj in care explicam destul de clar ca NU se poate taia accesul nimanui atat timp cat o informatie este vizibila public. Cei care au raspuns dupa mine au tinut-o in continuare cu banarea de IP-uri, UA-uri si alte ineptii.
    [b]Poate ca pe Razvan il ajuti foarte mult, dar nu cred ca trebuie sa confundam unele lucruri.
    Ai grija pe unde calci. Ai vazut tu ca am mentionat pe undeva numele lui Razvan sau vreun "nepotism"? Crede-ma, daca aveam vreo doleanta, nu imi era greu sa vorbesc direct cu el.
    [b]Esti un user normal fata de restul userilor ce participa pe acest forum. Regulamentul respectiv (de care se pare ca "specialitatile" de pe acest forum nu prea le iau in calcul) este facut pentru toti si a fost discutat cu toti.
    Krumel, se pare ca perceptia ti-o ia iar un pic pe aratura. Vreau sa imi arati unde am cerut un drept special sau unde am contestat regulamentul. Faptul ca nu l-am respectat pentru locatie a fost alegerea mea. Nu m-a deranjat faptul ca mi-a fost modificat profilul sau ca mi s-au sters mesaje, ci faptul ca nu m-a instiintat nimeni cand s-au facut aceste lucruri. Asta e lipsa de respect fata de un membru al comunitatii, dovedita chiar de un administrator. Halal.
    [b]Suspendarea mea (daca va fi) va fi definitiva.
    Chiar nu ma incalzeste cu nimic. Krumel, eu sunt un administrator al unui forum mult mai mare decat cel de fata si sunt trecut cu el prin multe. Iar atunci cand gresesti, e bine sa iti recunosti greseala, chiar si mai tarziu. De la tine nu am vazut pe nicaieri "Imi pare rau, am gresit ca nu am instiintat utilizatorul, alta data nu voi mai face". Iarasi halal.
    [b]E o aberatie sa ai sa fii protejat fata de alti useri doar pentru ca il cunosc pe "patron". Se para ca munca depusa de unii pe forumul asta e mai putin importanta. Mai importanti sint "prietenii".
    Tot bati apa in piua cu cunostintele. Vezi cateva paragrafe mai sus si scapa de ideile preconcepute. Unii sunt recunoscuti pentru ce stiu, nu pentru pe cine stiu.
    Originally posted by Cristi Mezei
    [b]Si cum pe acest forum nu exista favoritisme (asa este nu ?), daca Krumel nu mai are Admin, eu scot site-ul offline
    Genial, Cristi. O s-o tin minte pentru "Ideea Anului".
    Originally posted by Cristi Mezei
    [b]Fara el acest forum era shit.

Tineti minte asta toti.
    1. E urat sa ameninti in public.
    2. Iarasi un respect netarmurit fata de membrii comunitatii. Si tot de la un administrator.

Nu va tin prelegeri si nici nu dau sfaturi gratuite. Ca administratori aveti de condus o comunitate. Fara ea nu sunteti nimic. Respectati-o.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ovidiu Lixandru ai facut lumina.

Link-ul din semnatura tot acolo il ai. Sfidezi regulamentul comunitatii si pe membrii ei prin asta.
    Asa ca nu mai da "sfaturi" atata timp cat tu esti marul discordiei intr-o comunitate.

Vrei sa stai, bine..dar respecti regulamentu,l asa cum o fac toti.
    Nu vrei sa stai..sanatate voinice.

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

[b]Nu vrei sa stai..sanatate voinice.
    Jenant. Mai citeste o data titlul thread-ului in care scrii.
    De pareri de rau sau de opinii fata de celelalte probleme semnalate de mine nu te atingi.
    Peace out.

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ovidiu Lixandru nu ma leg ptr. ca deja e prea mare tam tam si devii o victima a unui administrator si nu un user cu orgolii si "relatii".
    Stiu despre ce vb.

" probleme semnalate" de tine, nu isi au rostul a fi disctutate. Stii tine ti-a sters postul si de ce.

Daca ramai, e optiunea ta. Daca nu..tot a ta e optiunea.
    Esti plin de optiuni. Mai am eu 2.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Ovi ... Nu inteleg care este problema ta pana la urma.

Nu ai citit regulament. Nu l-ai respectat, Ai fost instiintat. Nu ai actionat sa repari (locatie), si un administrator a actionat pt tine.

Nu inteleg unde este baiul.

La fel si cu postul tau. Nu a fost adecvat si conform regulamentului, un moderator/administrator a luat actiune.

Trebuie sa vii sa facem topic-uri de 3 pagini iar....

Chiar merita ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th January 2010, 01:21
  2. Cont pe site si acelasi cont pe blog?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 17:33
  3. intrebare: stergere site din Alexa
    De miealex în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2007, 15:39
  4. Alta Cerere De "stergere De Cont"
    De andypopa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2005, 20:39

Permisiuni postare