Citat:
Originally posted by Krumel
[b]Se pare ca unii dintre noi avem nevoie de "pile" si pentru a fi prezenti pe un forum.
Fii mai explicit.
Citat:
[b]Ovidiu Lixandru ai in loc de locatie o adersa web. Citeste te rog
Regulamentul SeoPedia (pe care unii il poarta cu mandrie in semnatura).
Ai mai fost odata
indrumat sa faci lucrul asta de catre alti moderatori sau administratori de pe forum.
Krumel, esti un pic haotic. Da, mi-a fost atrasa atentia. Am refuzat si nu s-a facut nimic. Apoi cineva a editat profilul si nu m-a instiintat. Porbabil tu ai alta viziune despre ce inseamna profilul unui membru al unei comunitati. Nu imi place sa ma repet, dar e o problema de viziune.
Citat:
[b]Postul in discutie a fost sters de mine. Era o fraza prn care se spunea ca "voi chiar nu averi ce face decat sa discutati despre asta" sau ceva asemanator.
Mesajul respectiv continea exact fraza "Voua va place sa va amagiti". Nu denatura sensul. Iar mesajul meu venea dupa un alt mesaj in care explicam destul de clar ca NU se poate taia accesul nimanui atat timp cat o informatie este vizibila public. Cei care au raspuns dupa mine au tinut-o in continuare cu banarea de IP-uri, UA-uri si alte ineptii.
Citat:
[b]Poate ca pe Razvan il ajuti foarte mult, dar nu cred ca trebuie sa confundam unele lucruri.
Ai grija pe unde calci. Ai vazut tu ca am mentionat pe undeva numele lui Razvan sau vreun "nepotism"? Crede-ma, daca aveam vreo doleanta, nu imi era greu sa vorbesc direct cu el.
Citat:
[b]Esti un user normal fata de restul userilor ce participa pe acest forum. Regulamentul respectiv (de care se pare ca "specialitatile" de pe acest forum nu prea le iau in calcul) este facut pentru toti si a fost discutat cu toti.
Krumel, se pare ca perceptia ti-o ia iar un pic pe aratura. Vreau sa imi arati unde am cerut un drept special sau unde am contestat regulamentul. Faptul ca nu l-am respectat pentru locatie a fost alegerea mea. Nu m-a deranjat faptul ca mi-a fost modificat profilul sau ca mi s-au sters mesaje, ci faptul ca nu m-a instiintat nimeni cand s-au facut aceste lucruri. Asta e lipsa de respect fata de un membru al comunitatii, dovedita chiar de un administrator. Halal.
Citat:
[b]Suspendarea mea (daca va fi) va fi definitiva.
Chiar nu ma incalzeste cu nimic. Krumel, eu sunt un administrator al unui forum mult mai mare decat cel de fata si sunt trecut cu el prin multe. Iar atunci cand gresesti, e bine sa iti recunosti greseala, chiar si mai tarziu. De la tine nu am vazut pe nicaieri "Imi pare rau, am gresit ca nu am instiintat utilizatorul, alta data nu voi mai face". Iarasi halal.
Citat:
[b]E o aberatie sa ai sa fii protejat fata de alti useri doar pentru ca il cunosc pe "patron". Se para ca munca depusa de unii pe forumul asta e mai putin importanta. Mai importanti sint "prietenii".
Tot bati apa in piua cu cunostintele. Vezi cateva paragrafe mai sus si scapa de ideile preconcepute. Unii sunt recunoscuti pentru ce stiu, nu pentru pe cine stiu.
Citat:
Originally posted by Cristi Mezei
[b]Si cum pe acest forum nu exista favoritisme (asa este nu ?), daca Krumel nu mai are Admin, eu scot site-ul offline
Genial, Cristi. O s-o tin minte pentru "Ideea Anului".
Citat:
Originally posted by Cristi Mezei
[b]Fara el acest forum era shit.
Tineti minte asta toti.
1. E urat sa ameninti in public.
2. Iarasi un respect netarmurit fata de membrii comunitatii. Si tot de la un administrator.
Nu va tin prelegeri si nici nu dau sfaturi gratuite. Ca administratori aveti de condus o comunitate. Fara ea nu sunteti nimic. Respectati-o.