This is getting soooooooooo funny!!! :)
Versiune printabilă
This is getting soooooooooo funny!!! :)
Mai... gata... nu mai vreau discutii. Am avut o saptamana linistita si vreau sa o inchei la fel.
GURAAAAAAAAA! ;)
Nu vreau :wink:
Citat:
[i]Originally posted by Cristi Mezei+--><div class='quotetop'>QUOTE(Cristi Mezei)</div><div class='quotemain'>Nu inteleg unde este baiul.
Citat:
Originally posted by Ovidiu Lixandru+--><div class='quotetop'>QUOTE(Ovidiu Lixandru)</div><div class='quotemain'>Nu m-a deranjat faptul ca mi-a fost modificat profilul sau ca mi s-au sters mesaje, ci faptul ca nu m-a instiintat nimeni cand s-au facut aceste lucruri. Asta e lipsa de respect fata de un membru al comunitatii, dovedita chiar de un administrator.
<!--QuoteBegin-Ovidiu Lixandru
[b]Iar atunci cand gresesti, e bine sa iti recunosti greseala, chiar si mai tarziu. De la tine nu am vazut pe nicaieri "Imi pare rau, am gresit ca nu am instiintat utilizatorul, alta data nu voi mai face". Iarasi halal. [/QUOTE]
Incredibil. Tu ai citit ceva din ce am scris? Ai probleme serioase.Citat:
Originally posted by Krumel
[b]devii o victima a unui administrator si nu un user cu orgolii si "relatii".
Stiu despre ce vb.
Cum spunea un intelept, ignoranta este solul care creste increderea in miracole. O sa-ti las iluzia atotcunoasterii, poate vei fi un administrator mai bun pentru ceilalti.
Razvan, eu am spus ce-am avut de spus. O sa-si traga fiecare concluziile. :)
You guys get a room ffs! :shock:
Ai citi ce scrie aici?Citat:
Originally posted by Krumel
[b]Se pare ca unii dintre noi avem nevoie de "pile" si pentru a fi prezenti pe un forum.
Sa vedem ce iese:
Ovidiu Lixandru ai in loc de locatie o adersa web. Citeste te rog Regulamentul SeoPedia (pe care unii il poarta cu mandrie in semnatura).
Ai mai fost odata indrumat sa faci lucrul asta de catre alti moderatori sau administratori de pe forum.
WeaselMan stii de ce s-a sters postul ala. Singurul defapt. Am discutat pe messanger. Mi se pare cam eronat sa vii sa te plangi acum. Nu inteleg cu ce vrei sa te scoti. (Parca nu puteai fi banat - acum de ce te plangi? vb cu sefu sa ai privilegii pe acest forum...eventual vezi un compotrament mai pototlit si logic..aduci a andy)
Lui andypopa deasemenea i s-au sters posturi care nu au treaba cu forumul asta.
Fireeyes a avut deasemenea o nemultumire cu semnaturile unui administrator. Si a revenit..acum se pare ca ii e bine.
Postul in discutie a fost sters de mine. Era o fraza prn care se spunea ca "voi chiar nu averi ce face decat sa discutati despre asta" sau ceva asemanator.
Poate ca pe Razvan il ajuti foarte mult, dar nu cred ca trebuie sa confundam unele lucruri.
Esti un user normal fata de restul userilor ce participa pe acest forum. Regulamentul respectiv (de care se pare ca "specialitatile" de pe acest forum nu prea le iau in calcul) este facut pentru toti si a fost discutat cu toti.
Ramane doar sa il respectati.
Suspendarea mea (daca va fi) va fi definitiva.
E o aberatie sa ai sa fii protejat fata de alti useri doar pentru ca il cunosc pe "patron".
Se para ca munca depusa de unii pe forumul asta e mai putin importanta. Mai importanti sint "prietenii".
:hi:
Ai fost anuntat. Ti sa modificat locatia dupa ce ai fost anuntat. Ai modificat la loc. Plus de asta ai vb. cu un administrator sa "fii lasat in pace".
Ignori regulamentul si "faci nepostism".
Si tot victima vrei sa ramai.
Hmmm... ma baga cineva in seama?
Sunt invizibil?
EU.
Ok... astept si de la restul.
I mean it!
;)Citat:
Originally posted by Ovidiu Lixandru
[b]Razvan, eu am spus ce-am avut de spus. O sa-si traga fiecare concluziile. :)
Peace out (iar?).