Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 51

Subiect: Cerere de stergere cont

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit Cerere de stergere cont

Rog unul din administratori sa-mi faca hatarul stergerii/dezactivarii acestui cont. E foarte frumos cum pe acest forum se sterg mesaje (si se editeaza profile, dar asta nu mai amintesc) fara a se da vreo explicatie. Culmea, on-topic si fara sa contina ceva care contravine regulilor. In prostia mea, incercam sa-i conving pe cei care dezbateau problema trafic-dublu ca nu poti interzice accesul pe un site public cuiva cu cunostinte moderate de Internet, dar cuiva se pare ca i-a picat greu la stomac. Acestea fiind spuse, tot respectul pentru sarguinciosii moderatori care n-au auzit de proxy-uri non-transparente.
    Va multumesc pentru posibilitatea de a discuta cu dna Maria Suciu, si atat. Ma intorc in tari mai calde ale SEO si cu alte viziuni asupra a ceea ce inseamna o comunitate. Succes!

Avatarul lui Liviu Florin Varzaru
    Liviu Florin Varzaru este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th September 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    28
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am impresia ca cineva ii place sa se dea in barci pe aici.Nu stiu ce ati facut pe aici dar asta se cheama nesimtire.
    Atata timp cat Ovi a postat 100% on-topic nu vad de ce s-a ajuns aici.
    Un proverb romanesc spune ca: "Facerea de bine e...". Eu cred ca Ovi a ajutat seopedia mai mult decat altii...

Ovidiu Lixandru Guest

Implicit

Liviu, nu conteaza ce am facut pentru SEOpedia si nici nu tin sa se afle. Nu ma vait, nu sunt nedreptatit, e o problema de atitudine si atat. Si atat timp cat exista DP, HR sau WW, nu-i nici cea mai mica problema.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

interesant - chiar sunt curios daca este adevarat si cam cine se plictisea si a inceput sa modifice mesaje...

Ovidiu - te respect pt decizia ta, dar se poate rezolva alt fel situatia (daca este adevarata).

Razvane - ai ceva de spus la faza asta ... ? Ca se practica sportu asta nu are rost sa mai vb degeaba
    Boingeanu Ben

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Ovi ... Eu nu inteleg care este problema aici ...

SPune-mi ce s-a intamplat.

Refuz sa-ti sterg user-ul, pentru ca esti un om la care tin, si care stii sa-ti moderezi singur actiunile.

Deci ... spune-mi care este baiul.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit

Si eu sunt de acord cu Ovidiu. Desi de cele mai multe ori au fost argumentate editarea si stergerea mesajelor mele de catre expertu si o data (din cate stiu eu) de krumel, se pare ca devine obisnuinta chestia asta.

Totusi, eu nu ma ofensez si trec foarte usor peste. Ovidiu, poate ar trebui sa calculezi mai bine, iar daca iti mentii decizia, mult spor in continuare!

Daca persoana care ti-a sters/modificat post-ul/profilul nu si-a argumentat actiunea, propun retragerii dreptului de moderare/administrare a acestei persoana permanent si o suspendare de doua saptamani!!!
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit Bomba

Se pare ca unii dintre noi avem nevoie de "pile" si pentru a fi prezenti pe un forum.

Sa vedem ce iese:
    Ovidiu Lixandru ai in loc de locatie o adersa web. Citeste te rog Regulamentul SeoPedia (pe care unii il poarta cu mandrie in semnatura).
    Ai mai fost odata indrumat sa faci lucrul asta de catre alti moderatori sau administratori de pe forum.

WeaselMan stii de ce s-a sters postul ala. Singurul defapt. Am discutat pe messanger. Mi se pare cam eronat sa vii sa te plangi acum. Nu inteleg cu ce vrei sa te scoti. (Parca nu puteai fi banat - acum de ce te plangi? vb cu sefu sa ai privilegii pe acest forum...eventual vezi un compotrament mai pototlit si logic..aduci a andy)

Lui andypopa deasemenea i s-au sters posturi care nu au treaba cu forumul asta.

Fireeyes a avut deasemenea o nemultumire cu semnaturile unui administrator. Si a revenit..acum se pare ca ii e bine.

Postul in discutie a fost sters de mine. Era o fraza prn care se spunea ca "voi chiar nu averi ce face decat sa discutati despre asta" sau ceva asemanator.

Poate ca pe Razvan il ajuti foarte mult, dar nu cred ca trebuie sa confundam unele lucruri.
    Esti un user normal fata de restul userilor ce participa pe acest forum. Regulamentul respectiv (de care se pare ca "specialitatile" de pe acest forum nu prea le iau in calcul) este facut pentru toti si a fost discutat cu toti.
    Ramane doar sa il respectati.

Suspendarea mea (daca va fi) va fi definitiva.

E o aberatie sa ai sa fii protejat fata de alti useri doar pentru ca il cunosc pe "patron".

Se para ca munca depusa de unii pe forumul asta e mai putin importanta. Mai importanti sint "prietenii".
    :hi:
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Krumel l-a sters.

Si cum pe acest forum nu exista favoritisme (asa este nu ?), daca Krumel nu mai are Admin, eu scot site-ul offline

Multam

Btw : Krumel a tinut acest forum si proiect in viata, precum si a facut cele mai mutle articole pentru www.seopedia.ro .

Fara el acest forum era shit.

Tineti minte asta toti.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Mai... iar ne spalam rufele in public?
    Cu stima,
    Razvan Pop

danic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    44
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

Un forum atat de mic, cu probleme atat de mari...

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th January 2010, 02:21
  2. Cont pe site si acelasi cont pe blog?
    De Federals în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 3rd February 2008, 18:33
  3. intrebare: stergere site din Alexa
    De miealex în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2007, 16:39
  4. Alta Cerere De "stergere De Cont"
    De andypopa în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 21st December 2005, 21:39

Permisiuni postare