Am un cont AdSense pe site. Vreau sa imi fac si un blog si sa folosesc acelasi cont. Cum trebuie sa procedez? Imi adaug canale noi, pe care le pun pe blog, si atat? Sau trebuie sa "inregistrez" blogul undeva in contul AdSense?
Mersi!
Am un cont AdSense pe site. Vreau sa imi fac si un blog si sa folosesc acelasi cont. Cum trebuie sa procedez? Imi adaug canale noi, pe care le pun pe blog, si atat? Sau trebuie sa "inregistrez" blogul undeva in contul AdSense?
Mersi!
La configurarea Adsensului exista o sectiune cu Situri permise. Daca e setata prima optiune, care permite oricarui site sa arate anunturile tale nu trebuie sa faci nimic. Daca e setata a doua optiune, trebuie sa adaugi in casuta aia adresa blogului tau.
Ca o paranteza, daca momentan ai setata optiunea prin care permiti oricarui site sa afiseze reclamele tale eu ti-as indica sa o schimbi si sa treci la varianta unde specifici tu siturile pe care se pot afisa anuturile tale.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Mersi! Intreb in primul rand pt ca stiu ca la setarea contului AdSense initial, m-a intrebat si limba in care e continutul. Atat site-ul principal cat si blogul sunt in romana. Problema e ca vreau sa fac si un blog in engleza si nu stiu unde sa specific asta si cum.
Poti sa adaugi linistit si un website in englela. Prima data te-au intrebat in ce limba este websitul pentru a sti carui editor sa il trimita spre revizuire.Spre exemplu daca ai un website in romana trebuie sa il trimita la un editor roman care sa poate intelege ce ai scris pe acolo.Si probabil ca au mai intrebat despre limba ca stie in ce limba sa seteze contul de adsense.
Aici explica ce trebuie sa faci daca vrei sa utilizezi adsense pe un website nou : https://www.google.com/adsense/suppo...y?answer=76098
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Daca am anuntul si pe alte site`uri nu are nimic nu ?!eu asa stiu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)