Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Alta Cerere De "stergere De Cont"

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

http://forum.seopedia.ro/index.php?showtopic=872

[...]

"frate, trezeste-te, aici nu-i razboiul stelelor" - Radu R. pe Offtopic

Decat sa ma fac de ras pe tot netul mai bine bat mingea pa' maidan, lucru care ar si tb. sa-l fac, probabil, data fiind varsta.

Si [...] stavroghine, sa stii ca a fost urat ce-ai scris, si te credeam mai destept de-atata.

Respectul meu catre danic, bobu, Krumel.

Al vostru,
    Andrei Popa
    Cod:
    Mutat. 
    Krumel

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    36

Implicit

Decat sa bati mingea pe maidan si "sa te faci de ras pe net".... daca tu consideri ca asta faci, mai bine acorzi ceva mai multa atentie educatiei.

GLÚMĂ1, glume, s.f. Scurtă poveste plină de haz (şi cu un final neaşteptat), care provoacă râs şi veselie. V. anecdotă. ◊ Loc. adv. În glumă = fără nici o intenţie serioasă, fără răutate.

Succes.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Andy..hai sa nu dramatizam...... Decat doar daca vrei.
    Eu vad lucrurile asa.
    1. Ai dreptul la replica. Oricine de pe forumul asta, il are.
    2. Glumele sint glume. Apoi trebuie sa te gandesti ca uneori e posibil sa fi lasat si tu loc de interpretare. (nu ma refer la faza cu homosexual)
    3. Noul tip de forum are optiunea Warn sau de raportare. Nu ai decat sa faci lucrul asta. (Dar in cazuri serioase)
    Nu stiu daca ai observat dar au mai fost glumite si la adresa altora. Nu in mod special la adresa ta.
    Fi destept si contrariaza/treci peste cu o gluma buna.
    Cat despre imagine....ma indoiesc ca o astfel de gluma nu ar putea fi inteleaza.
    Dar tu decizi.

Succes Andy.

PS: imi place listarea asta. Tura viitoare o sa incerc cu "nearanjate".
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de necropsique @ Dec 21 2005, 06:12 AM) [post=8228
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Decat sa ................................, mai bine acorzi ceva mai multa atentie educatiei.
    Succes.
    Salut.

Multi dintre noi percep uneori glume (convinsi fiind ca&#39;s glume, poate) intr-un mod ceva ma serios decat ceilalti, care o vad "din afara". Asta cred ca este valabil pentru oricine (cu totul alta problema daca cineva spune ca &#39;&#39;nu").

Si ma gandesc ca, la varsta mea, as putea da sfaturi/lectii/invataturi, oricarei (sau aproape) persoane
    cu 10-15 ani mai mica decat mine.
    Diferenta dintre a fi lucrul asta normal sau anormal este facuta de tonul cu care dau acel sfat, de faptul
    de a ma simti eu mai destept prin asta au ba, de a face afirmatii gratuite numai pentru faptul ca ....
    nu stiu care fapt....
    Eu, unul, la 15 ani (aproximativ atat am inteles ca ai, Andy), eram mai "needucat" decat acum; cand "acum" nu stiu cat sunt de educat, dar sigur eram mai putin. Ca aveam 15 ani, right?

Respectul e o chestie cu dublu sens; nu are cum sa fie daca nu e reciproc si nici n-are vreo legatura cu varsta (daca stie cineva limita de varsta peste care "se aplica respect", sa spuna); atat timp cat nu respecti...mai greu sa fii respectat. Asa ca am putea sa fim m]
    Decat sa ................................, mai bine acorzi ceva mai multa atentie educatiei.
    Succes.
    [/QUOTE]

Salut.

Multi dintre noi percep uneori glume (convinsi fiind ca&#39;s glume, poate) intr-un mod ceva ma serios decat ceilalti, care o vad "din afara". Asta cred ca este valabil pentru oricine (cu totul alta problema daca cineva spune ca &#39;&#39;nu").

Si ma gandesc ca, la varsta mea, as putea da sfaturi/lectii/invataturi, oricarei (sau aproape) persoane
    cu 10-15 ani mai mica decat mine.
    Diferenta dintre a fi lucrul asta normal sau anormal este facuta de tonul cu care dau acel sfat, de faptul
    de a ma simti eu mai destept prin asta au ba, de a face afirmatii gratuite numai pentru faptul ca ....
    nu stiu care fapt....
    Eu, unul, la 15 ani (aproximativ atat am inteles ca ai, Andy), eram mai "needucat" decat acum; cand "acum" nu stiu cat sunt de educat, dar sigur eram mai putin. Ca aveam 15 ani, right?

Respectul e o chestie cu dublu sens; nu are cum sa fie daca nu e reciproc si nici n-are vreo legatura cu varsta (daca stie cineva limita de varsta peste care "se aplica respect", sa spuna); atat timp cat nu respecti...mai greu sa fii respectat. Asa ca am putea sa fim mai atenti cu unele chestii...

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    885
    Putere Rep
    38

Implicit

Andy, cand eram de varsta ta am invatat o lectie... cu cat te oftici mai tare cand se fac "glume" pe seama ta, cu atat vei atata glumetii sa continue. O replica buna in schimb, bine gandita, poate determina incetarea glumelor.

E normal ca uneori sa te simti ofensat, insa incearca sa vezi toata discutia ca pe una din fata unei beri, cand omul mai vb si in plus

Sincer, mi-ar parea rau sa parasesti familia

Numai bine,
    Ciprian.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ITE &#064; Dec 21 2005, 12&#58;42 PM) [post=8248
    incearca sa vezi toata discutia ca pe una din fata unei beri, cand omul mai vb si in plus
    ITE, tu asa ai vedea asta:
    mai bine acorzi ceva mai multa atentie educatiei.
    ?

Ai fi intr-adevar intelept, atunci.

Andy,]
    incearca sa vezi toata discutia ca pe una din fata unei beri, cand omul mai vb si in plus
    [/QUOTE]

ITE, tu asa ai vedea asta:
    mai bine acorzi ceva mai multa atentie educatiei.
    ?

Ai fi intr-adevar intelept, atunci.

Andy, eu zic ca poti sa fii si tu.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

too_night vrei sa spui ca unora dintre noi nu le trebuie educatie?
    ITE zice bine.
    Sint discutii..in gluma...nu stiti de gluma..ripostati. Am specificat cum.

Cred ca se exagereaza.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel &#064; Dec 21 2005, 01&#58;14 PM) [post=8253
    ITE zice bine.

Cred ca se exagereaza.
    Krumel, nu vreau sa spun asta, daca asa ai inteles. Si nu am zis deloc cum ca nu ar fi fost vorba de gluma. OK?

"Sint discutii..in gluma...nu stiti de gluma..ripostati." - pe asta n-am prea inteles-o, daca vrei sa detaliezi (eventual persoana a 3-a plural)

Mie unuia mi-ar veni destul de greu sa cataloghez: eu sunt educat, tu nu esti educat, etc; mi-ar suna mai mult a lectie de conjugare, nu ceva cu bun simt, anyway. Asta era ideea de baza, Krumel: daca ai o parere proasta despre educatia cuiva (parere proprie), poti sa ii spui acel lucru si intr-un mod normal.

Daca se intelege ce am vrut sa zic bine, ]
    ITE zice bine.

Cred ca se exagereaza.
    [/QUOTE]

Krumel, nu vreau sa spun asta, daca asa ai inteles. Si nu am zis deloc cum ca nu ar fi fost vorba de gluma. OK?

"Sint discutii..in gluma...nu stiti de gluma..ripostati." - pe asta n-am prea inteles-o, daca vrei sa detaliezi (eventual persoana a 3-a plural)

Mie unuia mi-ar veni destul de greu sa cataloghez: eu sunt educat, tu nu esti educat, etc; mi-ar suna mai mult a lectie de conjugare, nu ceva cu bun simt, anyway. Asta era ideea de baza, Krumel: daca ai o parere proasta despre educatia cuiva (parere proprie), poti sa ii spui acel lucru si intr-un mod normal.

Daca se intelege ce am vrut sa zic bine, daca nu iar bine. Asta-i tot.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Well ...educatie nu inseamna cate carti ai citit ci si modul cum te manifesti.

""Sint discutii..in gluma...nu stiti de gluma..ripostati." - pe asta n-am prea inteles-o, daca vrei sa detaliezi (eventual persoana a 3-a plural)"

Eu vad lucrurile asa.

1. Ai dreptul la replica. Oricine de pe forumul asta, il are.
    2. Glumele sint glume. Apoi trebuie sa te gandesti ca uneori e posibil sa fi lasat si tu loc de interpretare. (nu ma refer la faza cu homosexual)
    3. Noul tip de forum are optiunea Warn sau de raportare. Nu ai decat sa faci lucrul asta. (Dar in cazuri serioase)
    Nu catalogez pe nimeni.
    Ne catalogam singuri prin comportament.

Dar mi se pare eronat ca din moment ce nu intelegi o gluma sau nu vrei sa o intelegi, sa ceri stergerea unui cont.

B)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

1) Da, este exagerat sa ceri stergere de cont pt. o gluma; Andy, chiar au fost glume si nu ai de ce sa te superi, este si parerea mea

2) N-a vorbit nimeni de vre-un numar de carti;

3) Krumel, nu vorbeam de tine; de catalogat s-a catalogat

4) A 3-a oara, cred, repet: ce nu mi s-a parut in ordine (si poate jignitor) a fost sfatul de "a acorda mai multa atentie educatiei".

Hai ca s-a lungit. Eu ma las de sport.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 21:33
  2. model: "termeni si conditii" si "confidentialitate"
    De No_name în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th July 2009, 16:28
  3. Se folosesc parametrii "site:" sau "inurl:" in cautari ?
    De Cristian Mezei în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th September 2007, 10:01
  4. Cerere de stergere cont
    De Ovidiu Lixandru în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 50
    Ultimul Post: 14th March 2006, 19:14
  5. "suge" Sau "fura" Trafic ?
    De Sorin Frumuseanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 28th December 2005, 14:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •