Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 28

Subiect: Punctele de reputatie

acsa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit Punctele de reputatie

Topicul este adresat in special administratorilor.

Nu mi se pare corect ca in cazul in care cineva nu ma agreaza sa imi dea minus la reputatie.Se incurajeaza inactivitatea pe forum.Practic iti este frica sa postezi ceva care ar putea fi de folos pentru useri si vizitatori dar care determina un membru mai putin matur sa iti acorde minus la reputatie.

Ar trebui sa acorde doar anumiti membri care intradevar sunt corecti.

Cristi,Krumel vi se pare corect ca unul care a cumparat nu stiu cate linkuri sa primeasca reputatie pozitiva mare si avand doar cateva posturi?Si la randul lui sa imparta unde vrea puncte cu minus doar dupa bunul sau plac?Adica ai bani esti bine primit,nu ai bani esti unul neinsemnat.

Eu am primit pentru topicul acela nu stiu cate puncte negative.Chiar nu este corect.
    Ultima modificare făcută de acsa; 3rd March 2010 la 21:07.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de REYKO Vezi Post
    Cristi,Krumel vi se pare corect ca unul care a cumparat nu stiu cate linkuri sa primeasca reputatie pozitiva mare si avand doar cateva posturi?

Ce legatura are cumpararea de link-uri cu reputatia?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de alinalin0 Vezi Post
    Ce legatura are cumpararea de link-uri cu reputatia?
    Una foarte mare.Multi care cumpara linkuri sunt rasplatiti de cei care vand cu reputatie pozitiva.Si ajung membrii cu 30,40 posturi cu reputatie +4,5,6

Adica totul se rezuma la bani.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Punctele de reputatie le mai primesti si pentru vechime. Sunt useri pe aici din 2005 care chiar daca nu au postat au acumulat puncte rep.
    pentru vanzare linkuri poate ai luat tu la un momentdat si ti-ai format deja o parere. Chiar asa, nu vad de ce ar fi rau in a primi puncte de reputatie cand faci o tranzactie reusita. La reputatie e normal sa contribuie si corectitudinea.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Sincer, pentru un post ca acesta si eu ti-as da reputatie negativa fara sa stau pe ganduri, si nu am nimic personal cu tine.
    Parerea mea, inainte de a cere socoteala userilor care ti-au dat rep negativa, ar trebui sa iti revizuiesti propria atitudine.
    Edit:
    Aaa, si ti-as mai da inca un punct de reputatie negativa pentru ca in postul de mai sus iei la misto limba romana. Iarta-ma, dar nu ma pot abtine.
    Ultima modificare făcută de Robert; 3rd March 2010 la 22:47.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.331
    Putere Rep
    38

Implicit

las ca ti-am dat eu -1 ca sa scapi de o grija cu punctele.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu mi se pare corect ca in cazul in care cineva nu ma agreaza sa imi dea minus la reputatie.
    Reyko te rog sa nu intelegi gresit ce urmeaza sa spun, mereu am incercat sa fiu neutru, obiectiv si diplomat.

Deci incepem cu inceputul. Sa definim termenul de "reputatie" , ne vom ajuta de dexonline.ro :
    REPUTÁȚIE, reputații, s.f. Părere publică, favorabilă sau defavorabilă, despre cineva sau ceva; felul în care cineva este cunoscut sau apreciat. ♦ Renume, faimă. [Var.: (înv.) reputațiúne s.f.] – Din fr. réputation, lat. reputatio, -onis.

Deci cineva are o parere favorabila/defavorabila despre tine, ei bine asa primesti tu puncte pozitive/negative.
    Deci mi se pare total corect ca atunci cand cineva nu te agreeaza sa iti dea minus la reputatie. Pentru ca asta inseamna REPUTATIA.

Sper ca ai inteles acum ce inseamna acest lucru. Acum ca daca ai reputatie negativa nu inseamna un lucru rau, pun pariu ca Napoleon ar fi avut multe puncte negative aici.

Ai inteles despre ce este vorba cu aceste puncte?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    Reyko te rog sa nu intelegi gresit ce urmeaza sa spun, mereu am incercat sa fiu neutru, obiectiv si diplomat.

Deci incepem cu inceputul. Sa definim termenul de "reputatie" , ne vom ajuta de dexonline.ro :
    REPUTÁȚIE, reputații, s.f. Părere publică, favorabilă sau defavorabilă, despre cineva sau ceva; felul în care cineva este cunoscut sau apreciat. ♦ Renume, faimă. [Var.: (înv.) reputațiúne s.f.] – Din fr. réputation, lat. reputatio, -onis.

Deci cineva are o parere favorabila/defavorabila despre tine, ei bine asa primesti tu puncte pozitive/negative.
    Deci mi se pare total corect ca atunci cand cineva nu te agreeaza sa iti dea minus la reputatie. Pentru ca asta inseamna REPUTATIA.

Sper ca ai inteles acum ce inseamna acest lucru. Acum ca daca ai reputatie negativa nu inseamna un lucru rau, pun pariu ca Napoleon ar fi avut multe puncte negative aici.

Ai inteles despre ce este vorba cu aceste puncte?
    Un raspuns de nota 10. Asa se ia un +

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    IASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    281
    Putere Rep
    31

Implicit

Toata stima mea.Daca ar ti toti obiectivi si diplomati,ar fi cea mai cool comunitate din Romania.De aceea am plecat de pe softpedia si imi place seopedia.

Acum ca daca ai reputatie negativa nu inseamna un lucru rau,

Si cati inteleg asta?Daca ai patratelul rosu gata nu ai nici o valuare.Este corect ca cineva sa iti mareasca reputatia negativa doar pentru ca de exemplu ai un avatar care nu-i place sau nu este de acord cu tine cu toate ca ai dreptate,sau ai intarit argumentul altui user care il contrazicea?

Practic sistemul te stimuleaza sa nu mai postezi sa sa fii cineva valoros in comunitate.Fiecare doreste asta.
    Ultima modificare făcută de acsa; 3rd March 2010 la 23:37.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Practic sistemul te stimuleaza sa nu mai postezi sa sa fii cineva valoros in comunitate.Fiecare doreste asta.
    Eu n-am stiut de sistemul asta pana mai de curand. Daca scrii pentru reputatie, nu merita.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sistemul de reputatie este abuzat?
    De Dragos Nicu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th July 2011, 22:48
  2. Probleme cu sistemul de reputatie.
    De consulting în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 23rd January 2008, 15:48
  3. Descrierea sistemului de reputatie
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0