Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Sistemul de reputatie este abuzat?

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Thumbs down Sistemul de reputatie este abuzat?

Acum nu stiu cati dintre voi ati sau aveti probleme cu abuzarile de reputatii, cu toate ca s-au facut majoritatea demersurile pentru a impiedica asta, se pare ca incontinuare avem membri pe forum care asta-i preocupa, iar daca le expui adevarul in fata pur si simplu profitand de puterea reputatiei da negativ, fara vreun argument sau ceva.

Aici nu am deschis pentru a acuza vreun membru, cu toate ca stiu cativa de pe forum care chiar sunt aici pentru chestiile de genul asta insa daca tot am adus discutia si tot o sa atasez o imagine cu respectivul nu pot sa ma abtin sa nu zic.

Mai marius_wiz cand dai o reputatie fie ea negativa sau afirmativa, se pune un argument. Sistemul de reputatii nu este facut pentru a abuza de el pe altii membri mai ales ca eu aveam nevoie de inca cateva reputatii pozitive pentru a-mi relua puterea din nou.
    Plus de asta, pe langa faptul ca nu ai pus un argument nu vad de ce merit in acel thread reputatie negativa, n-am zis nimic offtopic sau neadevarat tu pur si simplu ZICI ca oferi ceva care defapt nu exista si nu exista nici la momentul actual, iar apoi imi spui ca ai fost prea optimist, pai imi cer scuze insa aia nu tine de "a fi optimist" tine de prostie, din moment ce tu spui ca OFERI link de nu stiu ce calitate si el defapt nu era.

Si revenind la motivul acest thread, aveti probleme cu abuzarile de reputatii?
    Ultima modificare făcută de Dragos Nicu; 28th July 2008 la 00:47.
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Draqos Vezi Post
    Acum nu stiu cati dintre voi ati sau aveti probleme cu abuzarile de reputatii, cu toate ca s-au facut majoritatea demersurile pentru a impiedica asta, se pare ca incontinuare avem membri pe forum care asta-i preocupa, iar daca le expui adevarul in fata pur si simplu profitand de puterea reputatiei da negativ, fara vreun argument sau ceva.

Aici nu am deschis pentru a acuza vreun membru, cu toate ca stiu cativa de pe forum care chiar sunt aici pentru chestiile de genul asta insa daca tot am adus discutia si tot o sa atasez o imagine cu respectivul nu pot sa ma abtin sa nu zic.

Mai marius_wiz cand dai o reputatie fie ea negativa sau afirmativa, se pune un argument. Sistemul de reputatii nu este facut pentru a abuza de el pe altii membri mai ales ca eu aveam nevoie de inca cateva reputatii pozitive pentru a-mi relua puterea din nou.
    Plus de asta, pe langa faptul ca nu ai pus un argument nu vad de ce merit in acel thread reputatie negativa, n-am zis nimic offtopic sau neadevarat tu pur si simplu ZICI ca oferi ceva care defapt nu exista si nu exista nici la momentul actual, iar apoi imi spui ca ai fost prea optimist, pai imi cer scuze insa aia nu tine de "a fi optimist" tine de prostie, din moment ce tu spui ca OFERI link de nu stiu ce calitate si el defapt nu era.

Si revenind la motivul acest thread, aveti probleme cu abuzarile de reputatii?

sistemul asta e inutil dupa mine;

eu pot sa imi dau seama din cateva alte mesaje ale unui utilizator de "reputatia" lui reala (chestia e subiectiva, insa pana la urma pentru mine conteaza parerea mea - daca mie imi place atunci nu mai conteaza ca are buline rosii si invers);

daca privesc din cealalta parte.. acelasi lucru: daca alt membru nu poate sa isi dea seama de "reputatia" mea din mesajele pe care le scriu.. atunci nu am nevoie sa interactionez cu acel user, iar daca isi da seama.. atunci poate sa arate orice bulina ca tot nu mai conteaza;

prin urmare.. cred ca solutia pentru salvarea timpului si nervilor unora care se agita cu asa ceva ar fi renuntarea la acest sistem;
    (nu stiu voi cum faceti, dar in momentul in care am un dubiu despre ceva / cineva nu iau de buna o bulina "user generated" ci ma apuc sa "sap" singur dupa informatie)

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am primit 4 reputatii proaste de la un DUDE care mi-a scris la comments "penibil" ) pt un thread facut de mine....

Anyway e cam nasol cu sistemu asta)

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

e, nu e nasol pentru ca gabriel are intr-un fel dreptate. El nu te afecteaza cu nimic practic, deoarece utilizatori stiu ca nu se pot baza pe o bulina, ci pe felul acelui utilizator de-a gandi / raspunde / asculta s.a.m.d

Insa daca tot exista, n-ar fi trebuit sa se abuzeze de el. In orice caz un lucru e sigur, de ce nu se da una pozitiva atunci cand NU este nevoie? Pe langa faptul ca apare acea dorinta nebuna de-a fi mai presus de toti (satisfactie romaneasca) mai apare si invidia si toate astea aiurea, doar ca nu putem sta linistiti in banca noastra.

Bine punctat gabriel.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    33

Implicit

ai dat un comment usor sarcastic si omul s-a suparat fiindca in zona de marketplace NU e nevoie sa postezi daca nu vrei sa cumperi. e threadul lui, e oferta lui... n-aveai treaba acol'

mi-am luat si eu negative cand am aparut pe forum, dar intre timp a venit si rep pozitiv semn ca lumea apreciaza cate ceva din ce spun eu.

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

@nosfer Tu din start ai inceput cu stangul pe forumul asta, cei drept si eu am observat ca pe parcurs ai revenit pe linia de plutire.
    @draqos mai bine te-ai uita mai intai in propria ograda, si tu "abuzezi" de sistemul de reputatie.
    Pt. opiniile mele de aici: mi-ai dat reputatie negativa cu comentariul interesant - Draqos. Bineinteles ca nu m-a afectat cu nimic pt. ca aveai reputatie 0, dar gestul tau m-a deranjat.
    Eu am avut o impresie buna despre tine doar cand ti-ai prezentat acel site Softview, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat, toate au inceput cu teapa de pe DP si au continuat cu comentarii de pe forum.
    Eu am incercat sa fiu sincer cu tine si sper ca pe viitor sa te ajute sa-ti revizuiesti comportamentul.
    BTW nice status (last blog) "Vedetele de filme p***o au hi5.

Oricum eu nu pun prea mare aspect pe acest sistem de reputatii, il consider util mai mult pt. fiecare user in parte pt. ca asa poate sa-si dea seama mai usor unde si cu ce a gresit/a ajutat.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Ma, macar semnati-va cand dati rep rosu Eu incerc sa ma semnez tot timpul, cu riscul de a lua inapoi gratis. Macar sa stie lumea cine ii penalizeaza.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de w!ll Vezi Post
    @nosfer Tu din start ai inceput cu stangul pe forumul asta, cei drept si eu am observat ca pe parcurs ai revenit pe linia de plutire.
    @draqos mai bine te-ai uita mai intai in propria ograda, si tu "abuzezi" de sistemul de reputatie.
    Pt. opiniile mele de aici: mi-ai dat reputatie negativa cu comentariul interesant - Draqos. Bineinteles ca nu m-a afectat cu nimic pt. ca aveai reputatie 0, dar gestul tau m-a deranjat.
    Eu am avut o impresie buna despre tine doar cand ti-ai prezentat acel site Softview, dar pe parcurs lucrurile s-au schimbat, toate au inceput cu teapa de pe DP si au continuat cu comentarii de pe forum.
    Eu am incercat sa fiu sincer cu tine si sper ca pe viitor sa te ajute sa-ti revizuiesti comportamentul.
    BTW nice status (last blog) "Vedetele de filme p***o au hi5.

Oricum eu nu pun prea mare aspect pe acest sistem de reputatii, il consider util mai mult pt. fiecare user in parte pt. ca asa poate sa-si dea seama mai usor unde si cu ce a gresit/a ajutat.
    Intr-adevar ar fi cazul sa schimb feed-ul ala
    Cat despre opinia ta si reputatia mea, pariez ca nu a fost negativa. Te rog sa-mi faci screen cu bulina rosie - thread - comentariu unde apare numele meu, daca este cum zici tu inseamna ca ceva am apasat gresit. Cat despre reputatia mea, am pomenit vreun pic, inafara faptului ca am dat exemplul ala?
    (daca era sa abuzez, nu ma semnam si tu nu stiai cine a dat)

@Nosfer : Pai intr-adevar ma interesau linkurile care aveau pagerank 5 si cand m-am uitat acolo am zis ce-i aici, asta imi da sau doar viseaza

@Tudi : Ori ca-i rosu ori ca-i verde bine tot ar fi sa ne semnam, daca nu inseamna ca intr-adevar ai suferit de sistem, altfel nu vad de ce nu te-ai semna stiind ca tu ai dat reputatie pe merit.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Mie mi-a dat red un admin, nu zic care, ca am zis "plm" intr-un post Pai plm, ce plm. In plm. (nu sariti cu red-uri ca glumesc - in plm )

w!ll este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.389
    Putere Rep
    36

Implicit

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. La cat evaluati sistemul?
    De Federals în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 35
    Ultimul Post: 20th August 2008, 15:27
  2. Sistemul itrader
    De Danielu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 29th June 2008, 13:38
  3. Probleme cu sistemul de reputatie.
    De consulting în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 19