Acum nu stiu cati dintre voi ati sau aveti probleme cu abuzarile de reputatii, cu toate ca s-au facut majoritatea demersurile pentru a impiedica asta, se pare ca incontinuare avem membri pe forum care asta-i preocupa, iar daca le expui adevarul in fata pur si simplu profitand de puterea reputatiei da negativ, fara vreun argument sau ceva.
Aici nu am deschis pentru a acuza vreun membru, cu toate ca stiu cativa de pe forum care chiar sunt aici pentru chestiile de genul asta insa daca tot am adus discutia si tot o sa atasez o imagine cu respectivul nu pot sa ma abtin sa nu zic.
Mai
marius_wiz cand dai o reputatie fie ea negativa sau afirmativa, se pune un argument. Sistemul de reputatii nu este facut pentru a abuza de el pe altii membri mai ales ca eu aveam nevoie de inca cateva reputatii pozitive pentru a-mi relua puterea din nou.
Plus de asta, pe langa faptul ca nu ai pus un argument nu vad de ce merit in acel thread reputatie negativa, n-am zis nimic offtopic sau neadevarat tu pur si simplu ZICI ca oferi ceva care defapt nu exista si nu exista nici la momentul actual, iar apoi imi spui ca ai fost prea optimist, pai imi cer scuze insa aia nu tine de "a fi optimist" tine de prostie, din moment ce tu spui ca OFERI link de nu stiu ce calitate si el defapt nu era.
Si revenind la motivul acest thread, aveti probleme cu abuzarile de reputatii?