Citat Postat în original de miromulus @ Nov 17 2005, 09:14 PM) [post=6766
Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Eu nu am auzit, mi s-a intamplat. Am trimis manual site-ul la google si a aparut dupa o saptamana, cu descriere cu tot. La aproximativ o saptamana dupa am folosit cateva scripturi de submitere automata si m-am trezit cu el zburat din google reaparand abia dupa ceva timp. Din pacate nici pana acum nu a vrut sa-mi ia si descrierea dar o sa incerc sa trimit un sitemap, sa vad daca pot rezolva ceva in perioada imediat urmatoare.
p.s. Stiti si alta metoda de a-i face lui google cunoscut un sitemap in afara de uploadarea fisierului in directorul in care e situat si site-ul?
faptul ca ti l-a indexat dupa 10 zile si apoi a disparut nu e neaparat din cauza inscrierii manuale si apoi automate... google "se joaca" la inceput cu fiecare site. si eu am patit asta de mai multe ori fara sa fac nici un fel de inscriere automata. orice site se stabilizeaza dupa un anumit numar de indexari, cam 20 (]
Eu nu am auzit, mi s-a intamplat. Am trimis manual site-ul la google si a aparut dupa o saptamana, cu descriere cu tot. La aproximativ o saptamana dupa am folosit cateva scripturi de submitere automata si m-am trezit cu el zburat din google reaparand abia dupa ceva timp. Din pacate nici pana acum nu a vrut sa-mi ia si descrierea dar o sa incerc sa trimit un sitemap, sa vad daca pot rezolva ceva in perioada imediat urmatoare.
p.s. Stiti si alta metoda de a-i face lui google cunoscut un sitemap in afara de uploadarea fisierului in directorul in care e situat si site-ul?
[/QUOTE]

faptul ca ti l-a indexat dupa 10 zile si apoi a disparut nu e neaparat din cauza inscrierii manuale si apoi automate... google "se joaca" la inceput cu fiecare site. si eu am patit asta de mai multe ori fara sa fac nici un fel de inscriere automata. orice site se stabilizeaza dupa un anumit numar de indexari, cam 20 (spun unii, dar e discutabil).