Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Este ok folosirea lui WebCeo pentru submit

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit Este ok folosirea lui WebCeo pentru submit

Am citit ca sunt penalizate submit-urile automate. Este valabila afirmatia si pentru WebCeo, WebPositionGold.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

majoritatea site-urilor sunt indexate automat in motoarele de cautare. Cum? Te gasesc ei pe tine. Tot ce trebuie sa faci este sa adaogi tu cateva linkuri pe niste directoare sau site-uri prietene catre noul tau site.

Daca iti faci si un sitemap cu atat mai bine.

Daca vezi programe care zic de adaugam in 1000+1 motoare de cautare - credema - sunt o mare vrajeala.

Pentru romania - ramane doar google. Restu nu prea aduc trafic, deci nu incerca sa te adaogi si in ele, nu folosi programe automate. :p
    Boingeanu Ben

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    40

Implicit

Situl nu are ca target romania. Nu imi fac griji ca nu va fi vizitat de situri de cautare dat fiind ca va fii aduagat in siturile de profile produse software. Deci linkuri din download.com, topshareware.com si alte situri de profil vor fi. Ma gandeam insa sa fac submit si pe directoare. Este oare o buna idee pentru directoare sa folosesc soaftele de mai sus?

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu nu am auzit, mi s-a intamplat. Am trimis manual site-ul la google si a aparut dupa o saptamana, cu descriere cu tot. La aproximativ o saptamana dupa am folosit cateva scripturi de submitere automata si m-am trezit cu el zburat din google reaparand abia dupa ceva timp. Din pacate nici pana acum nu a vrut sa-mi ia si descrierea dar o sa incerc sa trimit un sitemap, sa vad daca pot rezolva ceva in perioada imediat urmatoare.

p.s. Stiti si alta metoda de a-i face lui google cunoscut un sitemap in afara de uploadarea fisierului in directorul in care e situat si site-ul?

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Originally posted by miromulus
    [b]p.s. Stiti si alta metoda de a-i face lui google cunoscut un sitemap in afara de uploadarea fisierului in directorul in care e situat si site-ul?
    Pai singurul mod in care poti sa bagi un sitemap in google e prin paginalor, necontand denumirea sau localizarea fisierului cu date despre sitemap. Nu stiu daca este posibil sa bagi si de pe alte hosturi sitemap catre alt site, dar eu am testat: diferite denumiri si cu extensi dif (in loc de xml a mers f bine si php) - am bagat sitemapuri pt tot site-ul si in subdirectoare si mi l-a recunoscut. Cand e analizat, robotul se uita doar la continut, nu si la restu.

--------------------------------------------------------
    Programele de submit automat sunt o porcarie.... iti recomand sa folosesti manual orice adaugare de info pe alte situri.
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Exact asta e problema: nu intotdeauna am acces la ftp-ul clientului. Google asta spune momentan si nu cred ca am alta solutie de uploadare. Asta era motivul pentru care intrebam

It is strongly recommended that you place your Sitemap at the root directory of your HTML server; that is, place it at http://example.com/sitemap.xml.gz.

In some situations, you may want to produce different Sitemaps for different paths on your site — e.g. if security permissions in your organization compartmentalize write access to different directories.

We assume that if you have the permission to upload http://example.com/path/sitemap.xml.gz, you also have permission to report metadata under http://example.com/path/.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    46
    Posturi
    980
    Putere Rep
    42

Implicit

Mi se pare normal sa nu poti trimite sitemap alte altor site-uri pe care nu poti dovedi ca le detii.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu neaparat pentru ca un link poate trimite oricine. Si, la fel ca orice site care e indexat doar dupa ce e verificat, si cu un sitemap se poate intampla acelasi lucru. Dar poate ca mai au de dezvoltat procedura si de adaugat resurse la partea care se ocupa cu verificatul de sitemaps.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

misu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    637
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de miromulus @ Nov 17 2005, 09:14 PM) [post=6766
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Eu nu am auzit, mi s-a intamplat. Am trimis manual site-ul la google si a aparut dupa o saptamana, cu descriere cu tot. La aproximativ o saptamana dupa am folosit cateva scripturi de submitere automata si m-am trezit cu el zburat din google reaparand abia dupa ceva timp. Din pacate nici pana acum nu a vrut sa-mi ia si descrierea dar o sa incerc sa trimit un sitemap, sa vad daca pot rezolva ceva in perioada imediat urmatoare.
    p.s. Stiti si alta metoda de a-i face lui google cunoscut un sitemap in afara de uploadarea fisierului in directorul in care e situat si site-ul?
    faptul ca ti l-a indexat dupa 10 zile si apoi a disparut nu e neaparat din cauza inscrierii manuale si apoi automate... google "se joaca" la inceput cu fiecare site. si eu am patit asta de mai multe ori fara sa fac nici un fel de inscriere automata. orice site se stabilizeaza dupa un anumit numar de indexari, cam 20 (]
    [/QUOTE]

faptul ca ti l-a indexat dupa 10 zile si apoi a disparut nu e neaparat din cauza inscrierii manuale si apoi automate... google "se joaca" la inceput cu fiecare site. si eu am patit asta de mai multe ori fara sa fac nici un fel de inscriere automata. orice site se stabilizeaza dupa un anumit numar de indexari, cam 20 (spun unii, dar e discutabil).
    Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. WebCEO - e de incredere?
    De thefan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th April 2009, 11:59
  2. Cum este mai bine pentru google?
    De Daniel_G în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 20th May 2007, 02:29
  3. Cat de importanta este folosirea keywords-ului ales in numele domeniului ?
    De autosos în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 4th December 2006, 21:51
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd October 2006, 00:55
  5. WebCeo- un program util sau nu?
    De ionutzp în forumul Utile
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th August 2005, 02:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente