1. murphy folosirea de "sint; sinteti" nu exprima o greseala gramaticala. E optiunea mea de a gresi ortografic.
"sânt" e o forma gresita si neacceptata.
Am mai vorbit despre asta. Daca te face mai fericit paiul din ochiul altuia, vezi bârna din ochii tai.
2. Am mai auzit fraza asta cu banii din cont si dispretul fata de altii. Banii din cont nu te fac mai destept...si oricum aici nu ai nici un motiv sa te lauzi cu ei.
Sint multi pe aici care au bani in conturi cum nici nu ai visat. Ai fi un copil mic pe langa ei, asa ca stai la cutie cu manifestari de genul asta.
3. Tot logic ar trebui sa vezi un alt paradox: de 2 posturi esti offtopic, asta inseamna lipsa de respect fata de cel care a inceput topicul.
Am avertizat ca astfel de site-uri nu au ce cauta in DMOZ, iar discutia (in lipsa interesului fata de un astfel de topic/subiect) a deviat catre site-urile irelevante. Nimic mai mult.
Avand in vedere atitudinea ta legat de DMOZ, legat de mine ca administrator...tind sa cred ca o rotita nu prea iti merge bine. Nu e nevoie sa faci "curatenie" in topicuri, mai ales ca ai participat offtopic la ele; nu e nevoie sa cauti nod in papura, pentru ca vreun site de al tau nu a intrat in DMOZ. Nu e nevoie sa faci trimiteri ironice de pe un topic din sectiunea DMOZ catre topicul asta.
Te-as ruga sa lasi reflexiile filozofice cu tenta ironica la adresa ODP sau a editorilor si te-as ruga ca de acum incolo sa eviti astfel de subiecte. Clar nu ai ce spune despre asa ceva.
Sper sa te simiti mai bine acum ca ti-ai exprimat public frustrarile legat de ODP si editorii sai. Dar asta nu schimba cu nimic situatia ta.

Răspunde cu citat