Cred ca este vorba despre titlul topicului :
Director web unviresal cu accent pe jocuri!
Pe viitor putina atentie nu ar strica ! :rolleyes:
Versiune printabilă
DMOZ e o chestie destul de importanta zic eu daca are zona lui pe forum:
http://forum.seopedia.ro/22-dmoz/
Spor la citit pe acolo si poate te lamuresti ce e cu DMOZ.
1- topicul era despre directorul omului
2- Toate site-urile de aici au continut propriu?
Open Directory - World: RomânÄ: Jocuri: Jocuri video: Jocuri online
Oameni buni... forget about dmoz unless you are editor there :clap:
murphy, da au.
Sau oricum sint cu mult mai decente si mai competente ca si continut decat miile de subdomenii de 2 lei cu jocuri preluate pe care unii le trimit in DMOZ zilnic.
Stiu, sintem corupti, doar ca trebuie sa dovedesti asta. Si nu o poti face.
Ar trebui sa te mai gandesti la o treaba: da o cautare pe google si vezi cate din "site-urile de jocuri" sint inscrise in ODP. Crezi ca daca ar fi fost sa le adaugam...nu le-am fi adaugat? Ne-am fi permis sa nu adaugam site-urile daca nu ar fi fost ilegale ca si continut? Mai mult ca sigur nu stii ce site-uri sint adaugate in ODP si dupa ce criterii.
Sau esti unu din cei care au un astfel de site si te-ai gandit sa iti versi amarul si nemultumirea aici?
Oricum nu e locul aici.
Asa ca oameni buni, incetati sa mai luati jocuri (sau continut din ziare fara a fi autoritazi) de pe alte site-uri si sa aveti pretentia ca sinteti webmasteri sau ca vreti sa castigati bani pe net.
Nici nu e de mirare ca multi, fara sa stiti, prin directoarele pe care le faceti sustineti spamul.
Scuze ca intervin dar vreau sa fiu sigur ca am inteles corect fraza. Te referi la cei care accepta diferite siteuri nepotrivite din cauza linkback-ului? sau la alt aspect? Intreb ca am si eu director si ma gandesc ca poate am considerat ceva ok care de fapt poate nu e ok.
Aurel, sint multe forme de a sustine spamul prin inscrierea in directoare.
Site-urile fara continut (unic) nu prea ar trebui sustinute prin inscrieri in directoare.
Sint exemple pe forum...
Dar, stii cum e: orice IBL e bun, nu conteaza de unde e luat.
Sau cel putin asa cred unii...
Am inteles acum. Multumesc pentru explicare. Ai dreptate la faza cu continutul unic (ca si la multe alte aspecte), o sa am de lucru daca ma pun sa scot site-urile fara continut unic si tare mi-e ca un procent foarte mare vor disparea din director. Ce am vazut ca simple adunaturi de articole si pleostite pe un site am mai dat reject dar cred ca va trebui sa apelez la un copyscape.
1-@krumel daca vrei sa fi mai credibil nu crezi ca ar trebuie totusi sa incerci sa te exprimi corect gramatical? "sint; sinteti" nu se mai foloseste de cativa ani buni, nu stiu, intreb...
2-ce bine ca nici webmaster nu as vrea sa fiu catalogat si de bine de rau fac acolo un 4000$-5000$ /luna de un sirop de tuse tot iese, ma cam speriasem, am crezut ca te refereai la mine in mesajul tau :P:headbang:
3- totusi observ eu, printr-o simpla deductie logic un paradox, cica se facea ca asta era un topic despre un director de jocuri inceput de @prometeu.
@krumel, crezi ca suntem offtopic? nu stiu intreb, tu esti administratorul.
Nu crezi ca ar fi mai decent sa lasam omul sa isi desfasoare topicul pe linia pe care a ales-o el? sau pt asta trebuie sa fie "editor" ceva functie de rang inalt ca sa poata sa aiba parte de prerogative atat de exclusiviste... :whistle:
spor tuturor ;)
1. murphy folosirea de "sint; sinteti" nu exprima o greseala gramaticala. E optiunea mea de a gresi ortografic.
"sânt" e o forma gresita si neacceptata.
Am mai vorbit despre asta. Daca te face mai fericit paiul din ochiul altuia, vezi bârna din ochii tai.
2. Am mai auzit fraza asta cu banii din cont si dispretul fata de altii. Banii din cont nu te fac mai destept...si oricum aici nu ai nici un motiv sa te lauzi cu ei.
Sint multi pe aici care au bani in conturi cum nici nu ai visat. Ai fi un copil mic pe langa ei, asa ca stai la cutie cu manifestari de genul asta.
3. Tot logic ar trebui sa vezi un alt paradox: de 2 posturi esti offtopic, asta inseamna lipsa de respect fata de cel care a inceput topicul.
Am avertizat ca astfel de site-uri nu au ce cauta in DMOZ, iar discutia (in lipsa interesului fata de un astfel de topic/subiect) a deviat catre site-urile irelevante. Nimic mai mult.
Avand in vedere atitudinea ta legat de DMOZ, legat de mine ca administrator...tind sa cred ca o rotita nu prea iti merge bine. Nu e nevoie sa faci "curatenie" in topicuri, mai ales ca ai participat offtopic la ele; nu e nevoie sa cauti nod in papura, pentru ca vreun site de al tau nu a intrat in DMOZ. Nu e nevoie sa faci trimiteri ironice de pe un topic din sectiunea DMOZ catre topicul asta.
Te-as ruga sa lasi reflexiile filozofice cu tenta ironica la adresa ODP sau a editorilor si te-as ruga ca de acum incolo sa eviti astfel de subiecte. Clar nu ai ce spune despre asa ceva.
Sper sa te simiti mai bine acum ca ti-ai exprimat public frustrarile legat de ODP si editorii sai. Dar asta nu schimba cu nimic situatia ta.
-cu offtopicurile si implicit lipsa de respect fata de initiatorul topicului tu ai inceput , in calitate de administrator bineinteles,de aici si interventia mea.
-presupunerile tale cu privire la persoana mea nu ma intereseaza catusi de putin asa ca eu ma retrag, ce am avut de spus am spus.
succes