Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 41

Subiect: Directorul selectiv Ponturi Fierbinti

slobodan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de katalin Vezi Post
    Eu sunt de acord cu ce spui tu, este dreptul lui, dar sa isi pastreze demnitatea si sa recunoasca de ce nu l-a acceptat, il las pe el sa faca lucrul acesta.
    Ti-am spus deja de ce nu l-am acceptat. L-am considerat spamy, repeta aceeasi sintagma de prea multe ori si nu comunica nimic cititorului. Mesajul era ceva de genul "cumparati ochelari de soare" si atat. Articol prea scurt, prea spamy, prea fara continut. Sau crezi ca am ceva personal cu tine?

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Cred ca faci confuzie, articolul nu era deloc "spamy", 1.1% keyword density ti se pare mare?
    Nu le spui oamenilor ca nu-l accepti pentru ca nu am vrut sa platesc pentru el?

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Catalin, deja aberezi. Daca vei continua iti voi da o infractiune. Nu sunt fanul hartuirilor. Cum ti-au spus si altii inainte, daca esti stresat ca nu te-a aprobat pe site, munceste mai greu, sau cere un sfat despre cum poti remedia neregulile pe care ei le-au gasit.

In nici un caz nu vei ajunge nicaieri cu tonul pe care il ai.

Este un serviciu gratuit, care nu garanteaza un rezultat pozitiv, ca orice alte MII de site-uri de acest gen. Obisnuieste-te cu ideea ca nimeni nu are nimic personal cu tine sau cu articolul tau.

Am zis sa postez, ca am urmarit ultimele posturi facute de tine si de restul de oameni, pe acest subiect, si nu am putut sa ma mai abtin.

Ca sa intelegi ca esti totusi norocs, acum 1 an am platit $300 (1000+ RON) ca sa inscriu un website in directorul Yahoo!, si mi-a fost respins din cauza titlului si a descrierii slabe si "spammy".
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu aberez, doar nu sunt de acord cu ce spune el, articolul meu este mult mai bun decat altele deja aprobate, doar ca eu nu am platit. Nu este un serviciu gratuit cum spui tu, daca era gratuit acceptam sa nu fie aprobat, uite dovada.
    E ultimul meu post pe thread-ul asta, succes cu site-ul slobodan, imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
    dovada.jpg
    Citat Postat în original de slobodan Vezi Post
    Ti-am spus deja de ce nu l-am acceptat. L-am considerat spamy, repeta aceeasi sintagma de prea multe ori si nu comunica nimic cititorului. Mesajul era ceva de genul "cumparati ochelari de soare" si atat. Articol prea scurt, prea spamy, prea fara continut. Sau crezi ca am ceva personal cu tine?
    In plus, articolul nu facea nicio trimitere la site-ul meu, era un articol despre protejarea impotriva radiatiilor solare, nici fraza mentionata de tine nu exista in articol, nu stiu de unde ai scos-o.
    Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Ca sa intelegi ca esti totusi norocs, acum 1 an am platit $300 (1000+ RON) ca sa inscriu un website in directorul Yahoo!, si mi-a fost respins din cauza titlului si a descrierii slabe si "spammy".
    De ce nu ai facut refuz la plata? Poate primeai banii inapoi, e inadmisibil sa platesti pentru ceva ce nu primesti.
    Ultima modificare făcută de katalin; 12th August 2010 la 20:39.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu le spui oamenilor ca nu-l accepti pentru ca nu am vrut sa platesc pentru el?
    Unde ti s-a cerut sa platesti pentru el?
    Vad ca discutia incepe sa degenereze si nu din vina mea. Citeste Termenii si Conditiile de pe site, scrie articole de calitate si o sa vezi ca ti se vor aproba. Nu are nimeni nimic cu tine, nici macar nu te cunosc, daca vei continua in stilul asta o sa ai numai de pierdut, numai da vina pe altii cand problema esti tu. Consider ca ti-am raspuns iar daca nu am reusit sa te lamuresc, asta e, macar am incercat....

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Pai a primit un review si sansa de a fi inclus in director. E ca si cum ai cere banii la lotto inapoi ca nu ai castigat
    De ce nu ai facut refuz la plata? Poate primeai banii inapoi, e inadmisibil sa platesti pentru ceva ce nu primesti.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    28th August 2006
    Vârstă
    47
    Posturi
    582
    Putere Rep
    39

Implicit

Nu aberez, doar nu sunt de acord cu ce spune el, articolul meu este mult mai bun decat altele deja aprobate, doar ca eu nu am platit. Nu este un serviciu gratuit cum spui tu, daca era gratuit acceptam sa nu fie aprobat, uite dovada.
    E ultimul meu post pe thread-ul asta, succes cu site-ul slobodan, imi cer scuze daca am jignit pe cineva.
    dovada.jpg
    Prietene, articolele se trimit gratuit, in cazul in care vrei sa ti-l scrie altcineva, vrei un articol de calitate si nu poti sau nu ai timp sa ti-l scrii singur, ofer si astfel de servicii dar 90% din articolele de pe site sunt gratuite. Nu mai abera postand o discutie de pe privat (unde am raspuns la un mesaj de pe aria "Marketplace" probabil), pe site formularul de trimitere articole nu iti cere nicio taxa, articolele de acolo sunt aprobate daca respecta cateva reguli de bun simt.

Unde ai platit si cine ti-a cerut vreun ban pentru a trimite articolul? Ai trimis articolul si ai primit vreun mail unde iti ceream bani sau ai fost santajat in vreun fel ca nu va fi aprobat daca nu platesti?

Adaugarea si aprobarea de articole se face 100% gratuit, ca in particular (pe seopedia) ofer si servicii premium celor interesati e cu totul altceva. Si tu poti sa faci acelasi lucru daca iti place sa scrii si cred ca exista astfel de persoane care scriu articole pentru clienti pe care apoi le posteaza gratuit pe ponturifierbinti.com .

BluMan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th August 2010
    Locaţie
    Pascani
    Vârstă
    35
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Katalin de ce slobodan nu ti-ar accepta articolul daca ar fi bun ? ce motiv ar avea atata timp cat pentru acest lucru este facut directorul. Dupa parerea mea in loc sa te certi ar trebui sa incerci sa il rescrii incat sa fii conform termenilor si conditiilor si sigur ti-l va accepta.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    65

Implicit

Eu propun sa incheiem discutia aici, pentru ca nu are rost.

later edit: Si mezei e de acord cu tine
    Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 13th August 2010 la 00:14.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

La ceva gratuit nu poti avea pretentii, el are anumite criteri pe care nu este obligat sa ti le spuna, si poate nu ia placut o ideea din articol, sau poate a dat delete din greseala (mi sa intamplat mie la unele site-uri inscrise la mine in director).
    Daca vrei garantia ca articolul va fi publicat poti plati, eu anumite articole nu le public nici daca sunt pe bani
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 4 din 5 PrimulPrimul ... 2345 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ofer gratis ponturi domenii
    De StarNET în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3224
    Ultimul Post: 18th February 2023, 00:57
  2. Directorul web Alexoo.ro
    De Lungu în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 22nd November 2009, 20:38
  3. 23 ponturi Google Analytics
    De thefan în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 16:47
  4. Directorul meu
    De bubu07 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th December 2008, 09:38
  5. Directorul Web CLink.ro
    De murphy în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 13th September 2007, 17:57

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.