Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Director web cu PR=4 si link SEO friendly

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Va multumim tuturor celor care si-au inscris site-urile in directorul web www.cuvinte.info . In acest moment, acesta contine peste 2500 de link-uri, avand si urmatoarele caracteristici:

Google PR=2,
    AlexaRAnk=978,226
    Listat in DMOZ: Da
    Link-uri SEO friendly: Da
    Inscriere gratuita: Da
    Necesitate adaugare backlink: Nu

Va asteptam in continuare proiectele spre a vi le inscrie in baza noastra de date si speram sa va fim de folos in procesul dvs. de optimizare web. Va multumim!
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    53
    Posturi
    182
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca-mi dai voie , i-ti dau un sfat prietenesc privind incadrarea in categorii a unor site-uri. de curand am propus la tine in director un site de motociclete. l-am propus pe 27.06 si a fost acceptat pe 30.06, deci eu zic ca e ok ca si timp de asteptare. am cautat frumos categoria, apoi subcategoria si l-am propus aici, In categoria respectiva a si fost aprobat. azi , citind replay-ul tau la topic am zis sa-mi arunc o privire un pic mai critica ( ca am si eu un director ..... pe linie moarta in acest moment .) si in subcategoria respectiva , in care in mod normal, frumos si firesc ar fii sa se gaseasca doar site-uri pe nisa moto ( sa zicem chiar si auto-moto cu indulgenta) apar 2 site-uri de turism / cazare ( asa cum se poate vedea in printscreen-ul atasat ) gresit incadrate.
    Daca vrei sa ai un director curat si frumos , aloca cateva minute pentru relocarea inregistarii in categorii a site-urilor gresit propuse ca altfel degeaba ai mai facut atatea categorii si o sa fie o mare varza acolo la tine. N-am mai stat sa vad si prin restul de categorii cum apar incadrate site-urile , ca nu mi-a permis timpul asa mult.
    Cam asta ar fii sfatul meu , si daca crezi ca merita ...... sa tii cont de el.
    In rest bafta si succes
    Imagini atașate Imagini atașate

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

o categorie pentru filme/cinema poate adaugi si tu :o...
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

BladHaund este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th October 2006
    Vârstă
    46
    Posturi
    159
    Putere Rep
    36

Implicit

Exista niste categorii care la inscriere nu pot fi selectate.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de autosos Vezi Post
    Daca-mi dai voie , i-ti dau un sfat prietenesc privind incadrarea in categorii a unor site-uri. de curand am propus la tine in director un site de motociclete. l-am propus pe 27.06 si a fost acceptat pe 30.06, deci eu zic ca e ok ca si timp de asteptare. am cautat frumos categoria, apoi subcategoria si l-am propus aici, In categoria respectiva a si fost aprobat. azi , citind replay-ul tau la topic am zis sa-mi arunc o privire un pic mai critica ( ca am si eu un director ..... pe linie moarta in acest moment .) si in subcategoria respectiva , in care in mod normal, frumos si firesc ar fii sa se gaseasca doar site-uri pe nisa moto ( sa zicem chiar si auto-moto cu indulgenta) apar 2 site-uri de turism / cazare ( asa cum se poate vedea in printscreen-ul atasat ) gresit incadrate.
    Daca vrei sa ai un director curat si frumos , aloca cateva minute pentru relocarea inregistarii in categorii a site-urilor gresit propuse ca altfel degeaba ai mai facut atatea categorii si o sa fie o mare varza acolo la tine. N-am mai stat sa vad si prin restul de categorii cum apar incadrate site-urile , ca nu mi-a permis timpul asa mult.
    Cam asta ar fii sfatul meu , si daca crezi ca merita ...... sa tii cont de el.
    In rest bafta si succes
    Multumesc frumos pentru sfat, voi incerca sa vorbesc cu colegul meu care se ocupa in momentul asta de administrarea directorului sa aiba in vedere cele mentionate de tine. Oricum, in planul nostru era o improspatare a acestuia, din punct de vedere al site-urilor (asezare, categorie), cat si din punct de vedere al duplicitatii acestora in baza noastra de date.

Multumesc inca o data si sper ca acest proiect home-mode 100% sa fie in concordanta si cu cerintele voastre si bineinteles cu normele de respect propriu, precum si respectul vostru.

Cu deosebita stima si consideratie, P.A.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    44

Implicit

Am deosebita placere de a va anunta ca directorul web www.cuvinte.info a ajuns la numarul 4000, in ceea ce priveste inscrierea site-urilor dvs. in baza noastra de date.

Pe aceasta cale, tin sa va multumesc si sa va astept in continuare, cu mare interes, inscrierea altor si altor proiecte in baza de date a directorului nostru web!

Cu deosebita stima si respect, P.A.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. User friendly = sau ≠ Google friendly
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 31st July 2009, 23:02
  2. Director web seo friendly afisari.com
    De iSKY în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 23:43
  3. friendly URL
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 11:17
  4. Cod SEO friendly
    De aligaby în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th February 2008, 02:52
  5. onclick pe link .. seo friendly au ba?
    De dojo în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 12th August 2007, 18:22

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •