Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: onclick pe link .. seo friendly au ba?

dojo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    36

Question onclick pe link .. seo friendly au ba?

Imi cer scuze de intrebarea poate stupida, dar iata ca nu ma pricep la asta si astept din partea voastra sprijin.

Am inceput sa vizitez tot ce misca-n tara asta in domeniul directoarelor web. Asta si pentru a pune pe situl meu 2 liste cu directoare: cele pe care le recomand ca SEO friendly si OK (fara link back, fara nofollow si alte redirectari etc.) si cele pe care eu nu mi-as pierde timpul, decat dupa ce am epuizat lista cea "buna".

Am observat pe unele directoare o chestie in sursa:

Cod:
    <a id="id_924" href="http://ehelp.yeahost.com/" title="E-help: start page" onclick="/cl.php?id=924;" target="_blank"><strong>E-help: start page</strong></a>
    Acesta e un exemplu.

Este acest director SEO friendly? Sau onclick-ul ala din codul link-ului este cu cantec?

Va multumesc in avans si imi cer scuze pentru neghiobie

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    44
    Posturi
    378
    Putere Rep
    36

Implicit

Interesanta intrebarea ... am gasit 4 linkuri aici si aici

Din cate stiu eu este unfriendly pt SEO ca motorul de cautare sa vada ceva si userul altceva (cu toate ca cele 2 au ca rezultat acelasi site de exemplu, inteleg ca nu motoarele nu pot garanta ce se intampla la onclick si pot considera spam)

Al 3-lea si al 4-lea (aici si aici) spun ca ar fi SEO friendly.
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

Seo_clean este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    63
    Posturi
    167
    Putere Rep
    34

Implicit

Si eu stiu ca declansatoarele onclick sunt evitate de Google
    Entrepreneurship & business research
    Daca arata ca o ratza, se misca si macane ca o ratza, atunci sigur este o ratza.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    53
    Posturi
    622
    Putere Rep
    39

Implicit

De regula se foloseste pentru a contoriza numarul de accesari a unui link, fara a se obtine efectul de redirectare 302. Tocmai pentru ca se evita in acest fel apelarea unui link de forma "contorizeaza-si-du-te-la.php?url=site-destinatie.com" (redirectare 302), utilizarea onclick in acest caz face ca linkul sa fie SEO friendly.

Dever este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th July 2006
    Locaţie
    UK
    Vârstă
    44
    Posturi
    378
    Putere Rep
    36

Implicit

Eu tot nu m-am lamurit, la matt cutts nu am gasit un raspuns concret decat "don't use sneaky javascript redirects".
    Aici in schimb zice cam asa:
    When Googlebot indexes a page containing Javascript, it will index that page but it cannot follow or index any links hidden in the Javascript itself. Use of Javascript is an entirely legitimate web practice. However, use of Javascript with the intent to deceive search engines is not. For instance, placing different text in Javascript than in a noscript tag violates our webmaster guidelines because it displays different content for users (who see the Javascript-based text) than for search engines (which see the noscript-based text). Along those lines, it violates the webmaster guidelines to embed a link in Javascript that redirects the user to a different page with the intent to show the user a different page than the search engine sees. When a redirect link is embedded in Javascript, the search engine indexes the original page rather than following the link, whereas users are taken to the redirect target. Like cloaking, this practice is deceptive because it displays different content to users and to Googlebot, and can take a visitor somewhere other than where they intended to go.
    Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    36

Implicit

Inca o chestie pentru care un domn deja a sarit in sus. Este posibil sa spun eu tampenii, ceea ce va insemna ca ii voi plasa link-ul in categoria de directoare SEO friendly. Uite cum arata la el un link:

Cod:
    <fieldset style="border: thin outset rgb(255, 255, 255); padding: 9px; width: 740px;">
    			<legend>Titlu site::&nbsp;<b><a title="director web" href="/index.php?id_c=4&amp;id_site=32">Bursa Imobiliara</a> (41 afisari)</b></legend>			
    			<div style="padding-top: 13px;"><i>Descriere::</i>&nbsp;&nbsp;Anunturi, cereri, oferte, inchirieri, evaluari de case, terenuri, apartamente, spatii comerciale gratuit!</div><br>
    			<div align="right">
    			<i>Url::</i> <a title="director web" href="/index.php?id_c=4&amp;id_site=32">http://www.bursaimobiliara.ro/</a>
    			</div>

</fieldset>
    Este asta OK? Pot trece situl ca seo friendly? Ca mie nu mi se pare, in ideea ca singura data cand apare URL-ul asa cum este e ca un nume de link, nu link-ul in sine ...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    40

Implicit

NU e SEO friendly

alecs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    5th February 2007
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    490
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu este seo-friendly clar. Cele 2 link-uri sunt catre /index.php?id_c=4&amp;id_site=32 si nicidecum spre http :// w w w.bursaimobiliara.ro/
    Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    63

Implicit

mai bine nofollow decat asa

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd July 2006
    Locaţie
    New York
    Vârstă
    47
    Posturi
    213
    Putere Rep
    36

Implicit

Aha.. mii de multumiri pentru lamuriri

Link-ul sau va ramane la pagina de "directoare la gramada" atunci. In momentul in care vor aparea links normale imi va face deosebita placere sa trec situl pe topic-ul de directoare seo friendly recomandate

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Director web cu PR=4 si link SEO friendly
    De iSKY în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 9th September 2009, 01:37
  2. User friendly = sau ≠ Google friendly
    De Prometeu în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 1st August 2009, 00:02
  3. friendly URL
    De Cornelius în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th April 2009, 12:17
  4. Cod SEO friendly
    De aligaby în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th February 2008, 03:52
  5. Meniu seo friendly
    De moSSad în forumul Client side
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 18th January 2007, 13:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.