Am citit de curind pe un site o afirmatie de genul: tema seo friendly, mai intii se incarca codul.
Puteti sa-mi explicati cum functioneaza acest cod ?
Am citit de curind pe un site o afirmatie de genul: tema seo friendly, mai intii se incarca codul.
Puteti sa-mi explicati cum functioneaza acest cod ?
probabil se refera la codul sursa al unei pagini... sa fie curat, sa fie valid XHTML, sa ai grija la "code to text ratio", sa nu fie plin de cod javascript intern si css intern.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
E umpic de teoria conspiratiei cu code-to-text ratio, parerea mea. Nu cred ca intra crawlerul, citeste primele 20 de linii de cod, vede ca e CSS intern si zice "la naiba cu site-ul asta, ca nu are text, ma duc pe altul".
Oricum ca importanta, C2T e aproape de zero din ce am observat. Daca vrei sa faci SEO "perfect", ai grija si de C2T, si de meta keywords, si de toate chichitele astea care au o importanta prea mica sa iti pierzi timpul cu ele, de cele mai multe ori.
Aligaby, la ce fel de cod se referea pe site-ul respectiv ca se incarca mai repede?
In cazul in care era vorba de o tema de blog (gen wordpress etc) probabil ideea era ca intai se incarca textul articolului/articolelor.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)