Daca-mi dai voie , i-ti dau un sfat prietenesc privind incadrarea in categorii a unor site-uri. de curand am propus la tine in director un site de motociclete. l-am propus pe 27.06 si a fost acceptat pe 30.06, deci eu zic ca e ok ca si timp de asteptare. am cautat frumos categoria, apoi subcategoria si l-am propus aici, In categoria respectiva a si fost aprobat. azi , citind replay-ul tau la topic am zis sa-mi arunc o privire un pic mai critica ( ca am si eu un director ..... pe linie moarta in acest moment.) si in subcategoria respectiva , in care in mod normal, frumos si firesc ar fii sa se gaseasca doar site-uri pe nisa moto ( sa zicem chiar si auto-moto cu indulgenta) apar 2 site-uri de turism / cazare ( asa cum se poate vedea in printscreen-ul atasat ) gresit incadrate.
Daca vrei sa ai un director curat si frumos , aloca cateva minute pentru relocarea inregistarii in categorii a site-urilor gresit propuse ca altfel degeaba ai mai facut atatea categorii si o sa fie o mare varza acolo la tine. N-am mai stat sa vad si prin restul de categorii cum apar incadrate site-urile , ca nu mi-a permis timpul asa mult.
Cam asta ar fii sfatul meu , si daca crezi ca merita ...... sa tii cont de el.
In rest bafta si succes

.) si in subcategoria respectiva , in care in mod normal, frumos si firesc ar fii sa se gaseasca doar site-uri pe nisa moto ( sa zicem chiar si auto-moto cu indulgenta) apar 2 site-uri de turism / cazare ( asa cum se poate vedea in printscreen-ul atasat ) gresit incadrate.
Răspunde cu citat