Eu cred ca merketingul afiliat se va dezvolta si mai mult pe .ro. Inca mai sunt chestii la care trebuie lucrat, atat din partea advertiserilor, din partea afiliatilor cat si din partea celor care intermediaza, precum 2p si alte platforme de genul.
Ca tren, cred ca tot ce are legatura cu mobilele (ma refer la "mobile", cu accentul pe i, nu la mobile de apartament), iar pt asta design-urile responsive si site-urile care se vad pe bine dispozitive mobile sunt un "must have" in viitorul apropiat.
Eu personal vreau sa ma axez mai mult pe afiliere in 2013, pentru ca pare sa fie suficient loc si pentru astia mai "mici", nu ai neaparat nevoie de site-uri cu zeci de mii unici pe zi si nici mii de euro de investit in nu stiu ce platforme. Desi sunt constient ca veniturile sunt direct proportionale cu timpul si banii investiti in proiecte plus experienta acumulata, insa acum sunt in perioada de invatat/testat si incerc sa minimizez cheltuielile pe cat posibil, pana gasesc variantele probitabile

), iar pt asta design-urile responsive si site-urile care se vad pe bine dispozitive mobile sunt un "must have" in viitorul apropiat.
Răspunde cu citat