Salut, cam cati bani se pot scoate din adsense cu un site cu +100.000 articole in limba engleza pe mai toate domeniile posibilie . Normal ca articolele/continutul nu este unic el mai aparand pe cel putin 2,3 siteuri (in functie de articol)?
Salut, cam cati bani se pot scoate din adsense cu un site cu +100.000 articole in limba engleza pe mai toate domeniile posibilie . Normal ca articolele/continutul nu este unic el mai aparand pe cel putin 2,3 siteuri (in functie de articol)?
Un site cu 1.000.000.000.000... de articole, fie ele si unice, si cu 1 vizitator (this means you ) nu scoate nimic din adsense. Nu conteaza sutele de mii de articole copy/paste cumparate, conteaza numarul de vizitatori pentru ca acestia dau click. Conteaza si calitatea vizitatorilor (sursa traficului - google, mail spam etc, tara de provenienta si altele).
Nu cred ca un site facut in intregime cu continut copiat/care mai exista si pe alte x zeci sau sute de site-uri poate avea succes. Ar fi prea simplu.
Sfatul meu e sa nu cumperi "pachetul" decat daca e vandut cu 1 euro si ai si un domeniu liber pe care nu ai cu ce sa-l umpli. Poti insa incerca sa te axezi pe o nisa si sa combini articolele cumparate cu continut original plus promovare si poate iese ceva.
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
pot vinde eu un sistem care posteaza pe un blog wordpress cate 2 articole la fiecare 15 minute din diferite categorii(inclusiv cu taguri)
din momentul de fata ar mai avea continut de rulat incontinuu inca vreo 2 luni
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Tin minte un experiment in care un blackhatter a copiat o cateva mii de articole de pe wikipedia in intregime pe un domeniu nou si a rankat cu ele pe unele keyworduri in care nu era mare competitie in afara de, evident, wikipedia (iar Google arata 2-3 rezultate similare maxim). Dupa cateva saptamani insa a fost penalizat si scos complet din motoare.
Deci nu cred ca e o solutie pe termen lung. Poate pentru un quick buck, dar sincer nu stiu daca merita investitia de timp si efort, decat daca ai un sistem automatizat bine pus la punct.
asta al meu cu wordpress regeneraza sitemap-ul dupa fiecare nou articol si ii da ping gogului si nu numai
vreti sa va zic rezultatul?
Hai, zi-ne.
Si nu uita ca e frumos sa daruiesti. :d
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
Cand ai zeci de mii de articole preluate din feeduri, baze de date, yahoo answers si mai stiu eu ce, normal ca nu speri decat la trafic de google. ca si targetare nivelul depinde doar de calitatea articolelor. Ca sa va faceti o idee despre ce vorbesc un exemplu de baza de date: freearticlenow.com (sper ca nu incalc nici o regula a forumului). Chiar sunt curios ce rezultate se pot obtine din asa ceva. Nu visez la mii (sau chiar sute de euro pe luna), dar oare face 20-30 usd/luna sau 2-3 sau 0.2-0.3?
no bine
google ban in prima saptamana
probabil si ca seamana a MFA n-am idee
Probabil ca depinde cat de repede esti detectat/raportat, dar as zice sub o luna de plutit in SERPS, daca nu cumva e bagat automat site-ul in sandbox pentru adaugare agresiva de content pe un site nou (caracteristica a spam site-urilor).
Am patit sa adaug prea mult continut (original, scris in prealabil) prea rapid pe un site si am intrat in sandbox si din ce am citit au mai fost cazuri.
Poate un blackhatter care a incercat metoda de mai sus ne da lamuriri suplimentare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)