Vreau sa dezvolt un magazin online pentru Romania si ma gandesc sa-mi iau domeniu .biz
Motivul: pe .ro nu mai am cuvintele cheie dorite.
Ce parere aveti?
Edit: Scuze pentru greseala din titlu...
Vreau sa dezvolt un magazin online pentru Romania si ma gandesc sa-mi iau domeniu .biz
Motivul: pe .ro nu mai am cuvintele cheie dorite.
Ce parere aveti?
Edit: Scuze pentru greseala din titlu...
parerea mea e ca mai bine iti creezi un brand si te dezvolti pe .ro
n-o sa ai de 2 ori mai multi vizitatori doar pentru ca ai keyword in numele domeniului
Banner, Logo, Header Design si alte editari grafice Portofoliu
de ce nu incerci sa faci ceva brandable? conteaza si url-u' destul dar poti sa-ti iei si un domeniu crazy pe care sa-l tina minte lumea intotdeauna si sa dezvolti magazinul online pe domeniul respectiv.
Eu zic ca decat sa iei domeniu gen: keyword.biz mai bine iei ceva gen vreikeyword.ro sau blabla.rooptimizarea se poate face chiar daca in URL nu e keyword-ul respectiv.
In situatia in care keywordul are competitie si un numar mare de cautari lunare pe Google , e de preferat keyword.biz
Daca nu , incearca sa gasesti o combinatie de keyworduri pe .ro ; pentru un magazin e mai serios asa .
Eu nici nu m-as gandi la .biz:
- trustul in general e mult mic la domeniile de genul asta .biz, .info fata de .ro
- registrarul si tld-ul fac parte si ele din seo
Asa cum spune si radu4us un keyword in domeniu conteaza ... nu foarte mult dar totusi conteaza .
Conteaza mai mult prezenta keywordului in domeniu decat extensia tld .
Daca keywordul face domeniul brandabil ori concurenta pe el este foarte mare atunci prezenta lui in domeniu este necesara pentru ca orice factor conteaza .
Daca keywordul nu e batut in cuie sau concurenta nu e chiar atat de mare, cred ca un domeniu .ro arata mai multa seriozitate si ofera beneficii pentru intregul site .
O solutie de compromis ar putea fi un domeniu constand intr-o combinatie de keyworduri pe .ro ( depinde si cum suna domeniul )
Ca magazin online nu vad ce ai keyword ai putea pune in domeniu.. magazinele online au avantajul ca nu iti trebuie un domeniul cu keyword. Asta numai in cazul in care nu vinzi doar anumite chesti ex. mere; aici si-ar avea rostul discutia cu domeniul.
Daca vinzi diverse atunci exact cum ziceau colegii mai sus.. un domeniu usor de retinut este solutia.
succes
pe .ro cel mai bine, cu nume de domeniu usor de tinut minte pe care sa-l branduiesti + hosting din ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)