Am comandat per total cateva sute de articole pana acum de la Daniel si pot sa mentionez ca am avut si eu mici nemultumiri, dar nu s-au remediat rapid si profesionist.
Au fost cateva articole cu greseli gramaticale si de exprimare, dar modul in care Daniel a manageriat situatia m-a facut sa continui colaborarea.
Multumesc Dragos pentru atentionare, voi verifica si eu mai atent articolele pe care le-am primit de la Daniel. De obicei se face verificarea a 2 sau 3 articole dintr-un calup de 10.
Oricum, per total eu recomand serviciile lui Daniel cat si a agentiei pe care o conduce. Pe langa articolele si modul lejer in care am decis sa colaborez cu Daniel, am primit sfaturi din partea lui si chiar m-a ajutat cu chesti pe care putea sa le ignore si sa-mi spuna, nu am timp sau...
Mie nu-mi place sa tin partea nimanui si nu ma prea intereseaza ce vorbesc unii despre altii in general. Imi place sa-mi fac singur opiniile. Pot sa spun ca si Dragos imi raspunde la intrebari si ma ajuta cu indicatii si sfaturi, chiar daca nu are nici o obligatie sa o faca si chiar vreau sa-ti multumesc pentru informatiile pe care impartasesti cu noi penru a ne ajuta sa ne dezvoltam si sa invatam noi abilitati si tehnici de promovare si dezvoltare a acestei frumoase ramure, respectiv marketing-ul afiliat.
Cred ca postarile din acest thread, dar si multe alte de acest gen de pe forum, ne poate ajuta pe toti si putem invata toti cate ceva.

Răspunde cu citat