articol1-partea1.pngarticol1-partea2.pngarticol2-partea1.pngarticol2-partea2.pngarticol3-partea1.png
Daniel ti-am trimis mail, dar pentru ca ai facut o intreaga tevatura aici ca sa te scoti am sa postez si aici. Un binevoitor a verificat toate articolele pe care le-am primit de la Daniel. 7 dintre ele au copiate fraze intregi si propozitii intregi de pe alte bloguri si site-uri. Practic cam 50% daca nu mai mult din continut e copiat cuvant cu cuvant. Am atasat ca sa vada toata lumea si va rog, verificati cu atentie articolele pe care le comandati. Sa-mi ceri 3,5 lei per 100 de cuvinte cand oferi asa ceva nu cred ca poate fi altceva decat o pacaleala. I-am cerut lui Daniel banii inapoi pe aceste 7 articole care se vor a fi de calitate. Pe langa asta i-am cerut sa-si ceara scuze aici pentru toata treaba asta. E omeneste in a gresi, dar depinde si cum rezolvi problema.
Later edit: Observ ca nu pot uploada toate prt scr-urile. Daca e cineva nelamurit mai pot face o postare si sa le adaug si pe restul (sunt 13 in total).

Răspunde cu citat