Pentru ca e si o datorie fata de ceilalti membri de pe Seopedia am sa-mi spun si eu off-ul aici (evident, dupa ce l-am informat pe Daniel si in privat).
Aveam nevoie de articole de calitate pe nisa travel si l-am contactat daca imi poate scrie explicandu-i in mare cerintele. Totul a fost ok. Mi s-a spus un pret la care se oferea si factura (pe baza de contract), am zis ca nu sunt neaparat interesat de factura dar pana la urma ok, asa sa facem. N-am mai primit factura pentru ca probabil ploua afara. Bun.
Inceputul. Am primit un articol de test care mi s-a parut ok asa ca am dat comanda in total de 10 articole explicandu-i ca nu am nevoie de articole care sa contina un anume numar de cuvinte ci sa fie de calitate si cu informatii corecte. Am mai primit 2 ulterior care cu mici exceptii au fost si ele ok, insa apoi au urmat un calup de 7 articole care m-au surprins. In primul rand unele aveau si 1500 de cuvinte dar nu spuneau nimic concret. Dar cea mai mare problema au fost frazele intregi copiate cuvant cu cuvant de pe wikipedia, de pe bloguri de turism gen blogul agentiei eximtur sau gorj turism +altele. Am ramas perplex un pic pentru ca stiam ca trebuie sa platesc si pana la 55 de lei pe un articol de genul acesta. Nu mai spun de articole in care imi sunt insiruite cu nemiluita obiective turistice doar ca sa dea bine la numarul de cuvinte ori de altele care nu au nici o legatura cu ceea ce am cerut eu. I-am spus sa-mi fie rescrise macar 3 articole. Un articol a fost rescris de 2 ori, odata a taiat cateva obiective turistice si la altul...well a scris cum Bankok (dap, exact asa) e cel mai vizitat oras din Europa alaturi de Kuala Lumpur si New York gen. Daniel a dat din umeri apoi si m-a intrebat de bani. I-am platit, i-am spus exact lucrurile astea si ca sunt total nemultumit. Mi-a urat succes si aia a fost. Deci aviz, nu stiu pe alte nise cum sta treaba, dar pe travel va sfatuiesc sa nu cumparati de la el nimic. Vei plati o suma exagerat de mare pe niste articole scrise in graba cu fraze intregi copiate si foarte probabil fara nici o informatie utila. Aveti si prt scr-uri doar ca sa va convingeti.
con1.jpgcon2.pngconsumatorul1.jpgconsumatorul2.jpgconsumatorul3.png
Daniel, stiu ca o sa te superi pe mine, dar ti-am scris si pe mail ca in Romania prea ne-am obisnuit sa facem lucrurile anapoda si apoi sa dam din umeri ca si cum asta e. Ei bine, nu e asa.