Citat Postat în original de Ale Vezi Post
Mie mi se pare ca baietii aia au vrut sa fie si ei comunicativi, poate te indurai sa le dai de o bere...
Mare grija sa ai la stealer/keylogere...etc.
Cei de la companiile de internet, nu desfasoara aceasta operatiune decat la cererea politiei...in cazul in care te suspecteaza de ceva si te pune sub urmarire...

Sper ca am dat raspunsuri cat mai clare.
Salut.
Cel mai corect raspuns ! Oamenii incercau sa fie prietenosi.
Pe timpurile cand asteptai 1-3 luni (sau mai mult) sa-ti puna internetul (tv era instant, in 2-3 zile), "am omenit" de la inceput instalatorii de tv, i-am intrebat eu de sanatate, familii si in 3 zile a venit echipa nr 2 cu internetul, recompensati si ei corespunzator Drept urmare am primit un nr de telefon personal si in felul asta am ajutat si alti prieteni care tot asteptau sa vina si internetul. Partea frumoasa: nu prea pricepeam eu bine maghiara si nici ei romana insa "mica afacere" a fost perfecta. De aici si respectul meu fata de vorbitorii de maghiara: oamenii sunt oameni.
Cat despre protectia datelor, cauta si testeaza "cel mai bun firewall", cu rezerva ca asta e pentru gigeii pasionati de aflare secrete (la ce le foloseste, nu imi pot imagina). Cine e de meserie nu sta nici in mama antivirusilor si si firewalurilor.
Concluzie: Relax. Chiar daca toti membrii forumului ar avea acces direct la calculatorul tau, nu stiu daca 1% ar putea sa monetizeze informatia de acolo.