pai suntem pe un forum in care in ultimul timp vorbim despre implementarea https pe site-uri. Care e avantajul acestei tehnologi in acest caz ?
Avantajul este ca folosind SSL, informatia care circula intre calculatorul personal si serverul unde e tinut website-ul este criptata. Astfel, providerul de net, cel de la care furi wifi si oricine mai poate interveni in drumul asta al informatiei, nu poate vedea ce anume circula pe acolo. Vede doar ca exista schimb de informatie intre tine si adresa X. Atat.
ontopic:
Ca sa-ti protejezi informatia din calculator poti folosi un firewall agresiv. Nu stiu pe windows ca nu m-a interesat, dar pe mac am doua exemple: little snitch si handsoff. Ambele monitorizeaza ce se intampla in retea si blocheaza atat informatia care intra cat si cea care iese. Practic niciun program nu poate trimite informatie fara ca tu sa vezi si sa ti se ceara voie.
Cel mai corect raspuns !Oamenii incercau sa fie prietenosi.
Pe timpurile cand asteptai 1-3 luni (sau mai mult) sa-ti puna internetul (tv era instant, in 2-3 zile), "am omenit" de la inceput instalatorii de tv, i-am intrebat eu de sanatate, familii si in 3 zile a venit echipa nr 2 cu internetul, recompensati si ei corespunzatorDrept urmare am primit un nr de telefon personal si in felul asta am ajutat si alti prieteni care tot asteptau sa vina si internetul. Partea frumoasa: nu prea pricepeam eu bine maghiara si nici ei romana insa "mica afacere" a fost perfecta. De aici si respectul meu fata de vorbitorii de maghiara: oamenii sunt oameni.
Cat despre protectia datelor, cauta si testeaza "cel mai bun firewall", cu rezerva ca asta e pentru gigeii pasionati de aflare secrete (la ce le foloseste, nu imi pot imagina). Cine e de meserie nu sta nici in mama antivirusilor si si firewalurilor.
Concluzie: Relax. Chiar daca toti membrii forumului ar avea acces direct la calculatorul tau, nu stiu daca 1% ar putea sa monetizeze informatia de acolo.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Probabil nu, insa cu siguranta 90% din cei care n-o pot monetiza direct ar vinde-o si aici ma refer la modul general nu neaparat la cazul lui Marcous.
Ca idee doar, e o adevarata industrie pe chestia asta si probabil o parte dintre voi aveti calculatoarele vandute si puse la prasit prin diverse locuri.![]()
Eu văd securitatea așa - fac tot ce pot (unul/doi antiviruși în calculator, two factor authentification pe unde se poate, parole foarte complexe, sistem de gestionare a parolelor, browser actualizat, browser bun, nu fac click pe orice).
Dar, odată luate măsurile de bază, problemele cu securitatea sunt de obicei legate de natura umană, și mai puțin de tehnologie (https://xkcd.com/538/)
security.png
Aici nu ai dreptate, pentru ca nu sta nimeni sa ia informatia individual. Se lucreaza "en gros" de cele mai multe ori. Daca iti inchizi portile cum trebe, oamenii trec mai departe, nici nu stiu ca existi.
Daca ai un dusman cu resurse da, e inutil sa vorbim de firewall, pentru ca sunt alte cai de a ajunge la tine, mai simple.
Posibilitatea ca cineva sa-ti acceseze un device "legat" la internet, clar exista - fara discutii. Probabilitatea sa se intample? aici mi-as folosi energia sa raspund.
Sau altfel spus : “Fear is not real. It is a product of thoughts you create. Do not misunderstand me. Danger is very real. But fear is a choice.”
Cheers
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)