Rezultate 1 la 10 din 46

Subiect: Sunt paranoic ?! - legat de securitatea pe internet

Afișare hibrid

Alex Florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Italy
    Vârstă
    39
    Posturi
    131
    Putere Rep
    27

Implicit

Mie mi se pare ca baietii aia au vrut sa fie si ei comunicativi, poate te indurai sa le dai de o bere...
    Mare grija sa ai la stealer/keylogere...etc.
    Cei de la companiile de internet, nu desfasoara aceasta operatiune decat la cererea politiei...in cazul in care te suspecteaza de ceva si te pune sub urmarire...

Sper ca am dat raspunsuri cat mai clare.
    Salut.
    Ma uit la frecvent la Clipuri/Trailere/Filme si castig bani in timp ce scurtez link-uri.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Ale Vezi Post
    Mie mi se pare ca baietii aia au vrut sa fie si ei comunicativi, poate te indurai sa le dai de o bere...
    Mare grija sa ai la stealer/keylogere...etc.
    Cei de la companiile de internet, nu desfasoara aceasta operatiune decat la cererea politiei...in cazul in care te suspecteaza de ceva si te pune sub urmarire...

Sper ca am dat raspunsuri cat mai clare.
    Salut.
    Cel mai corect raspuns ! Oamenii incercau sa fie prietenosi.
    Pe timpurile cand asteptai 1-3 luni (sau mai mult) sa-ti puna internetul (tv era instant, in 2-3 zile), "am omenit" de la inceput instalatorii de tv, i-am intrebat eu de sanatate, familii si in 3 zile a venit echipa nr 2 cu internetul, recompensati si ei corespunzator Drept urmare am primit un nr de telefon personal si in felul asta am ajutat si alti prieteni care tot asteptau sa vina si internetul. Partea frumoasa: nu prea pricepeam eu bine maghiara si nici ei romana insa "mica afacere" a fost perfecta. De aici si respectul meu fata de vorbitorii de maghiara: oamenii sunt oameni.
    Cat despre protectia datelor, cauta si testeaza "cel mai bun firewall", cu rezerva ca asta e pentru gigeii pasionati de aflare secrete (la ce le foloseste, nu imi pot imagina). Cine e de meserie nu sta nici in mama antivirusilor si si firewalurilor.
    Concluzie: Relax. Chiar daca toti membrii forumului ar avea acces direct la calculatorul tau, nu stiu daca 1% ar putea sa monetizeze informatia de acolo.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Concluzie: Relax. Chiar daca toti membrii forumului ar avea acces direct la calculatorul tau, nu stiu daca 1% ar putea sa monetizeze informatia de acolo.
    Probabil nu, insa cu siguranta 90% din cei care n-o pot monetiza direct ar vinde-o si aici ma refer la modul general nu neaparat la cazul lui Marcous.
    Ca idee doar, e o adevarata industrie pe chestia asta si probabil o parte dintre voi aveti calculatoarele vandute si puse la prasit prin diverse locuri.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Cine e de meserie nu sta nici in mama antivirusilor si si firewalurilor.
    Aici nu ai dreptate, pentru ca nu sta nimeni sa ia informatia individual. Se lucreaza "en gros" de cele mai multe ori. Daca iti inchizi portile cum trebe, oamenii trec mai departe, nici nu stiu ca existi.
    Daca ai un dusman cu resurse da, e inutil sa vorbim de firewall, pentru ca sunt alte cai de a ajunge la tine, mai simple.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 29th October 2014, 15:04
  2. ​​HARTA INTERNETULUI in Romania. Cum sunt impartiti 7M romani pe Internet, pe judete
    De Olivian Breda în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th August 2014, 13:59
  3. need some help - securitatea fisierelor
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 19th January 2010, 12:47
  4. Softconcept vs. AMD legat de amd.ro
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 13th August 2009, 15:14

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •