Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Parere site turism

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    132
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    132

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Salutare,
    As vrea sa realizez (investesc intr-) un site de turism romanesc (cazari,obiective turistice,etc), mentionez ca nu cunosc nisa si tocmai de aceea doresc sa aflu parerile si sfaturile voastre legata de aceasta.

Detin un domeniu destul de bun (zic eu) , dispun si de buget, insa de aici incepe greul ...

Se pot ocupa locuri "ok" pe aceasta nisa sau este destul de aglomerata ?
    Turismul in Romania mai "misca" ceva, se pot obtine venituri ok din aceasta nisa ?

Multumes frumos, sper ca am postat unde trebuie, daca nu rog un admin sa gaseasca un loc potrivit !
    Veniturile pe care tu le astepti pe nisa "turism romanesc" pot venii doar din "cazare". Obiective turistice si restu, sunt pentru turisti. Anunturile de cazare sunt cele care genereaza veniturile. Sper ca nu te astepti sa vinzi bilete la intrarea in diferite obiective

Da, se pot ocupa locuri "ok" pe nisa, fie ea si aglomerata, dar fa-ti un plan pt 2-3 ani. Noi am fortat un pic, si ne-am ars
    Turismul in Romania, nu cred ca misca cum ar trebui, dar weekendurile si vacantele in Romania, raman o nisa buna, atata timp cat inca adoram aglomeratie, galagia, ....... deci poti obtine venituri.

La prima vedere, nisa pare ok, dar diferenta fata de un business plan si discutiile cu proprietarii e mare. E greu sa-i convingi sa plateasca promovare, atata timp cat ei ori sunt "spalati pe creier" ori au impresia ca lor le vin turisti din "cer". Daca reusesti sa ii convingi, atunci da, poti genera venituri.

Cat despre domeniu si buget, depinde pe ce nisa vrei sa intrii. In functie de target, domeniul si bugetul se schimba.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cat despre domeniu si buget, depinde pe ce nisa vrei sa intrii. In functie de target, domeniul si bugetul se schimba.
    Esti amabil, te rog, sa detaliezi un pic pe tema niselor ?

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Veniturile pe care tu le astepti pe nisa "turism romanesc" pot venii doar din "cazare". Obiective turistice si restu, sunt pentru turisti. Anunturile de cazare sunt cele care genereaza veniturile. Sper ca nu te astepti sa vinzi bilete la intrarea in diferite obiective

Da, se pot ocupa locuri "ok" pe nisa, fie ea si aglomerata, dar fa-ti un plan pt 2-3 ani. Noi am fortat un pic, si ne-am ars
    Turismul in Romania, nu cred ca misca cum ar trebui, dar weekendurile si vacantele in Romania, raman o nisa buna, atata timp cat inca adoram aglomeratie, galagia, ....... deci poti obtine venituri.

La prima vedere, nisa pare ok, dar diferenta fata de un business plan si discutiile cu proprietarii e mare. E greu sa-i convingi sa plateasca promovare, atata timp cat ei ori sunt "spalati pe creier" ori au impresia ca lor le vin turisti din "cer". Daca reusesti sa ii convingi, atunci da, poti genera venituri.

Domeniul il am deja, nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma acestui site, insa vreau sa mi deschid propria afacere daca se poate numi asa, si daca imi permite timpul o sa raman si la locul de munca actual. Ideea e ca vreau sa imbin utilul cu placutul, sa ma "plimb" dar in acelasi timp sa muncesc.

Multumesc frumos pentru informatii !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se vinde site turism pe .com
    De recoil în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2012, 18:14
  2. parere site anunturi
    De cutru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2011, 20:50
  3. Site de turism
    De kuerten în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 30th September 2007, 05:26
  4. Parere site
    De soso în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 19th June 2007, 01:29
  5. Site de turism
    De kuerten în forumul Studii de caz