Veniturile pe care tu le astepti pe nisa "turism romanesc" pot venii doar din "cazare". Obiective turistice si restu, sunt pentru turisti. Anunturile de cazare sunt cele care genereaza veniturile. Sper ca nu te astepti sa vinzi bilete la intrarea in diferite obiective
Da, se pot ocupa locuri "ok" pe nisa, fie ea si aglomerata, dar fa-ti un plan pt 2-3 ani. Noi am fortat un pic, si ne-am ars
Turismul in Romania, nu cred ca misca cum ar trebui, dar weekendurile si vacantele in Romania, raman o nisa buna, atata timp cat inca adoram aglomeratie, galagia, ....... deci poti obtine venituri.
La prima vedere, nisa pare ok, dar diferenta fata de un business plan si discutiile cu proprietarii e mare. E greu sa-i convingi sa plateasca promovare, atata timp cat ei ori sunt "spalati pe creier" ori au impresia ca lor le vin turisti din "cer". Daca reusesti sa ii convingi, atunci da, poti genera venituri.
Cat despre domeniu si buget, depinde pe ce nisa vrei sa intrii. In functie de target, domeniul si bugetul se schimba.

Răspunde cu citat