Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: Parere site turism

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Question Parere site turism

Salutare,
    As vrea sa realizez (investesc intr-) un site de turism romanesc (cazari,obiective turistice,etc), mentionez ca nu cunosc nisa si tocmai de aceea doresc sa aflu parerile si sfaturile voastre legata de aceasta.

Detin un domeniu destul de bun (zic eu) , dispun si de buget, insa de aici incepe greul ...

Se pot ocupa locuri "ok" pe aceasta nisa sau este destul de aglomerata ?
    Turismul in Romania mai "misca" ceva, se pot obtine venituri ok din aceasta nisa ?

Multumes frumos, sper ca am postat unde trebuie, daca nu rog un admin sa gaseasca un loc potrivit !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Din cate stiu eu nisa aceasta este foarte aglomerata, cei din "frunte" scot bani buni. Nu cred ca aici pe forum cineva o sa iti ofere detalii, etc despre acest proiect, nimeni nu isi doreste un concurent iar in cazul tau dispui si de buget, iar sfaturi generale vei auzi la orice coltz ..... dar nu vor fi de calitate.
    .

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Daca nu ai idee cu ce se mananca turismul, daca nu cunosti strategii de marqueting in turism si daca nu locuiesti intr-o zona turistica, incearca dar va fi greu pana vei invata ce si cum..... Sincer si eu voi deschide in vara aceasta un asemenea site dar eu am atuul ca am invatat 5 ani intr-un profil de turism (turism si alimentatie publica, Organizator Banqueting, ospatar/barman) iar in acesti 5 ani am facut practica in mai multe restaurante de pe valea prahovei (zona in care locuiesc de altfel) si acum cunosc o multime de proprietari de pensiuni, hoteluri si restaurante... Daca vei avea nevoie de ceva, aici ma gasesti! Poate vom colabora pe viitor, cine stie....

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Din cate stiu eu nisa aceasta este foarte aglomerata, cei din "frunte" scot bani buni. Nu cred ca aici pe forum cineva o sa iti ofere detalii, etc despre acest proiect, nimeni nu isi doreste un concurent iar in cazul tau dispui si de buget, iar sfaturi generale vei auzi la orice coltz ..... dar nu vor fi de calitate.
    Mersi frumos Paul, nu ma astept sa mi spuna secretele lor ci pur si simplu sa mi fac o idee !

Marinel, astea le poti invata pe parcurs sau poti plati pentru anumite servicii . Succes in ceea ce iti propui sa faci si mersi pentru raspuns !

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Eu iti pot spune ca este foarte greu... Din toate punctele de vedere. Alti colegi de forum, din aceeasi bransa iti vor spune ca e usor si ca ei fac bani. Eu inca nu fac deocamdata, il cresc si poate intr-o zi voi face. Nu traiesc din asta si deci nu am presiune... Dar de greu e greu. Asta asa ca sa stii la ce te bagi, mai ales ca habar nu ai de aceasta zona...

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Dupa cum spune si Marinel in acest proiect ar fi un plus imens sa fi in bune relatii cu clientii, iar partea online consta in promovare seo, etc ca si in cazul unui site obisnuit doar ca pe nisa turism.

Parerea mea persoanala este sa nu te ia valul ..... si sa regreti dupa, pe nisa asta cantareste mai mult relatia dintre client si "agent".
    .

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    iar partea online consta in promovare seo, etc ca si in cazul unui site obisnuit doar ca pe nisa turism.
    Daca o sa analizezi siteurile de pe prima pagina o sa vezi ca nu e chiar ca la orice alta nisa... e o nisa aglomerata, stapanita de cateva siteuri consacrate foarte greu de dat jos, daca nu imposibil fara bugete imense, randare si mai ales cunostinte majore in piata de turism.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Din cate stiu eu nisa aceasta este foarte aglomerata...
    Am precizat si acest lucru in primul reply, si in urmatorul :

pe nisa asta cantareste mai mult relatia dintre client si "agent"...
    .

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Daca o sa analizezi siteurile de pe prima pagina o sa vezi ca nu e chiar ca la orice alta nisa... e o nisa aglomerata, stapanita de cateva siteuri consacrate foarte greu de dat jos, daca nu imposibil fara bugete imense, randare si mai ales cunostinte majore in piata de turism.
    Merso frumos Toto, nu vreau sa le dau jos pentru ca exact cum ai zis e nevoie de buget in primul rand, as vrea sa "atac" o alta latura a acestor site uri de turism si sa obtin vizitatori din alte "parti" neexploatate daca pot sa zic asa. Si poate pe viitor ...

Offtopic :
    Am incercat sa intru pe site ul din semnatura si ...

" Nu s-a putut localiza serverul "

Acum merge

MarinelPadurice este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    17th July 2011
    Locaţie
    Breaza
    Vârstă
    34
    Posturi
    272
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Mersi frumos Paul, nu ma astept sa mi spuna secretele lor ci pur si simplu sa mi fac o idee !

Marinel, astea le poti invata pe parcurs sau poti plati pentru anumite servicii . Succes in ceea ce iti propui sa faci si mersi pentru raspuns !
    Orice dar orice pe parcurs se invata, si cum am spus, daca ai nevoie de contacte, de o idee ceva in viitor ma gasesti pe aici . Ca o idee, la inceput fa ce faci gratuit apoi incepi sa bagi si taxe...
    PS. in acest domeniu daca nu umbli nu faci nimic, fati un sa zicem portofoliu cu fluturase, fati un plan pe care sa-l prezinti si dute din usa in usa, prezinta-te, prezinta-ti ideea si vezi ce iese..... asta-i un domeniu unde banii ies cu picioare frante la propriu....

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se vinde site turism pe .com
    De recoil în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2012, 18:14
  2. parere site anunturi
    De cutru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2011, 20:50
  3. Site de turism
    De kuerten în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 30th September 2007, 05:26
  4. Parere site
    De soso în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 19th June 2007, 01:29
  5. Site de turism
    De kuerten în forumul Studii de caz