Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Parere site turism

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Citat Postat în original de MarinelPadurice Vezi Post
    asta-i un domeniu unde banii ies cu picioare frante la propriu....
    Si cu asta ai spus tot! Foarte corect!

Succes Ing3ras ! Cine stie, poate si colaboram...

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Si cu asta ai spus tot! Foarte corect!

Succes Ing3ras ! Cine stie, poate si colaboram...
    Mersi la fel, sa fie ! Inainte de toate trebuie sa studiez bine "piata" sa mi fac un plan de afaceri si sa vedem ce iesie

Inca mai astept pareri si sfaturi !

Multumesc !
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Ingeras ca sa iti faci o idee, acum circa 2 ani de zile am avut un proiect de promovare a unor magazine online de piese auto. Promovare in sensul total al cuvantului (adaugare produse + link dofollow), au fost trimise circa 250 de mailuri catre comercianti desigur ...... nu le-am trimis personal dar te asigur ca sau trimis. Costul promovarii era doar un amarat de link, ne-au raspuns in total circa 15-20 de comercianti dintre care doar 6 pozitiv, desi aveam peste 500 vizitatori unici ceea ce le-am si comunicat.

Desigur circumstantele sunt altele dar poate te ajuta sati faci o idee, cum a spus colegu nisa in care doresti tu sa actionezi e una care presupune deplasari si sa ai o mare putere de convingere.

PS: fara sa luam in calcul puterea pietei de astazi cu cea care a fost acum 2 ani.
    .

mariusnegre este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th February 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea este ca nisa de turism nu este inca foarte bine acoperita. Daca luam insa partea de cataloage de cazare si obiective turistice cred ca piata este foarte aglomerata. Daca nu ma insel exista peste 100 de astfel de cataloage.
    O lista cat de cat completa poti gasi aici multumita lui Petrus de la gtd20.ro
    Zonele care mie mi se pare ca au potential sunt:
    - nise mixte intre turism si alte nise imporante (exemplu: destinatii turistice pentru familii cu copii mici, destinatii turistice gay, destinatii turistice punk etc)
    - planificatoarele de calatorie cu integrarea cat mai buna a functiilor social media
    - site-uri specializate pe o anumita regiune care sa beneficieze de o legatura puternica cu comunitatea locala astfel incat sa poata oferi informatii si sugestii de calatorie interesante turistilor
    - etc , etc...
    Nu as merge foarte mult pe SEO cat mai degraba pe crearea unor comunitati.
    Bani in turism exista, trebuie doar o viziune foarte clara si mult curaj

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de mariusnegre Vezi Post
    Parerea mea este ca nisa de turism nu este inca foarte bine acoperita. Daca luam insa partea de cataloage de cazare si obiective turistice cred ca piata este foarte aglomerata. Daca nu ma insel exista peste 100 de astfel de cataloage.
    O lista cat de cat completa poti gasi aici multumita lui Petrus de la gtd20.ro
    Zonele care mie mi se pare ca au potential sunt:
    - nise mixte intre turism si alte nise imporante (exemplu: destinatii turistice pentru familii cu copii mici, destinatii turistice gay, destinatii turistice punk etc)
    - planificatoarele de calatorie cu integrarea cat mai buna a functiilor social media
    - site-uri specializate pe o anumita regiune care sa beneficieze de o legatura puternica cu comunitatea locala astfel incat sa poata oferi informatii si sugestii de calatorie interesante turistilor
    - etc , etc...
    Nu as merge foarte mult pe SEO cat mai degraba pe crearea unor comunitati.
    Bani in turism exista, trebuie doar o viziune foarte clara si mult curaj
    Multumesc frumos ! Stiu ca este aglomerata ... tocmai de asta am zis ca atac nu atac direct nisa

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Ing3ras Vezi Post
    Salutare,
    As vrea sa realizez (investesc intr-) un site de turism romanesc (cazari,obiective turistice,etc), mentionez ca nu cunosc nisa si tocmai de aceea doresc sa aflu parerile si sfaturile voastre legata de aceasta.

Detin un domeniu destul de bun (zic eu) , dispun si de buget, insa de aici incepe greul ...

Se pot ocupa locuri "ok" pe aceasta nisa sau este destul de aglomerata ?
    Turismul in Romania mai "misca" ceva, se pot obtine venituri ok din aceasta nisa ?

Multumes frumos, sper ca am postat unde trebuie, daca nu rog un admin sa gaseasca un loc potrivit !
    Veniturile pe care tu le astepti pe nisa "turism romanesc" pot venii doar din "cazare". Obiective turistice si restu, sunt pentru turisti. Anunturile de cazare sunt cele care genereaza veniturile. Sper ca nu te astepti sa vinzi bilete la intrarea in diferite obiective

Da, se pot ocupa locuri "ok" pe nisa, fie ea si aglomerata, dar fa-ti un plan pt 2-3 ani. Noi am fortat un pic, si ne-am ars
    Turismul in Romania, nu cred ca misca cum ar trebui, dar weekendurile si vacantele in Romania, raman o nisa buna, atata timp cat inca adoram aglomeratie, galagia, ....... deci poti obtine venituri.

La prima vedere, nisa pare ok, dar diferenta fata de un business plan si discutiile cu proprietarii e mare. E greu sa-i convingi sa plateasca promovare, atata timp cat ei ori sunt "spalati pe creier" ori au impresia ca lor le vin turisti din "cer". Daca reusesti sa ii convingi, atunci da, poti genera venituri.

Cat despre domeniu si buget, depinde pe ce nisa vrei sa intrii. In functie de target, domeniul si bugetul se schimba.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    52
    Posturi
    484
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Cat despre domeniu si buget, depinde pe ce nisa vrei sa intrii. In functie de target, domeniul si bugetul se schimba.
    Esti amabil, te rog, sa detaliezi un pic pe tema niselor ?

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Veniturile pe care tu le astepti pe nisa "turism romanesc" pot venii doar din "cazare". Obiective turistice si restu, sunt pentru turisti. Anunturile de cazare sunt cele care genereaza veniturile. Sper ca nu te astepti sa vinzi bilete la intrarea in diferite obiective

Da, se pot ocupa locuri "ok" pe nisa, fie ea si aglomerata, dar fa-ti un plan pt 2-3 ani. Noi am fortat un pic, si ne-am ars
    Turismul in Romania, nu cred ca misca cum ar trebui, dar weekendurile si vacantele in Romania, raman o nisa buna, atata timp cat inca adoram aglomeratie, galagia, ....... deci poti obtine venituri.

La prima vedere, nisa pare ok, dar diferenta fata de un business plan si discutiile cu proprietarii e mare. E greu sa-i convingi sa plateasca promovare, atata timp cat ei ori sunt "spalati pe creier" ori au impresia ca lor le vin turisti din "cer". Daca reusesti sa ii convingi, atunci da, poti genera venituri.

Domeniul il am deja, nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma acestui site, insa vreau sa mi deschid propria afacere daca se poate numi asa, si daca imi permite timpul o sa raman si la locul de munca actual. Ideea e ca vreau sa imbin utilul cu placutul, sa ma "plimb" dar in acelasi timp sa muncesc.

Multumesc frumos pentru informatii !

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu faci bani cu asa ceva, nici cu experienta.
    Vezi un post de-al meu de anul trecut ca raspuns la o vanzare de site turism la un pret supraevaluat (parerea mea), cu multe detalii.
    Spor

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Update: discutia e aici Vanzare Afacere online
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Nu faci bani cu asa ceva, nici cu experienta.
    Vezi un post de-al meu de anul trecut ca raspuns la o vanzare de site turism la un pret supraevaluat (parerea mea), cu multe detalii.
    Spor

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Update: discutia e aici Vanzare Afacere online
    Mersi frumos pentru informatii si pentru sugestii !

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Se vinde site turism pe .com
    De recoil în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2012, 18:14
  2. parere site anunturi
    De cutru în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th October 2011, 20:50
  3. Site de turism
    De kuerten în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 30th September 2007, 05:26
  4. Parere site
    De soso în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 19th June 2007, 01:29
  5. Site de turism
    De kuerten în forumul Studii de caz