Nu am intrat de mult pe forum, dar astazi am citit doar acest thread. Nu ma bag la planuri de afaceri, la chestii tehnice, ci doar la un anumit aspect care a fost discutat si care cred ca este inteles gresit...
Avand firma (fiindca este si normal sa lucrezi in legalitate), vei avea un contract de prestari servicii cu un birou de contabilitate. Asta este foarte simplu. Dar nu inteleg de ce pentru 2-3 magazine, costul acestor servicii sa se dubleze sau sa creasca? Unde lucrez eu, functioneaza in acelasi apartament si un birou de contabilitate si n-am auzit in viata mea sa dubleze costurile doar ca au inca un magazin... Practic tin contabilitatea unei singure companii, indiferent cate magazine are.. Tot acelasi CUI si IBAN au.. Este inteles gresit. Eventual, daca numarul de comenzi creste in cazul mai multor magazine, se poate discuta cu contabilitatea si se poate ajunge la o intelegere.
Nu vreau nici sa ma bag in seama, dar nici sa se discute eronat.. Contabilul care cere la nr de magazine e destept,... naiv e ala care da. Deci asta nu este un cost suplimentar important in cazul mai multor magazine online.

Răspunde cu citat