Cu parere de rau emm dar gresesti amarnic in unele afirmatii.Ti-a enumerat kidu cateva cheltuiei care nu le-ai specificat deloc.Bussines nu se face cu 5 angajati cu 3 plancarde afara si oameni relaxati.NU te-am auzit de promovare de seo de brandig cum vinzi cu 3 plancarde afara?Daca ai avea 60-70 de comenzi poate ai avea timp doar de 1 tigara pe rand si o cafea fiecare angajat.Daca te uiti mai bine pe ORCE NISA cei care vand sunt cei care investesc bani,seo,brandig,bannere,nu cei cu plancarde afara Si pe orce nisa daca nu incerci sa faci ceva de papa alti intr-un an nu mai apari pe google.Deci cum vinzi?
NU te atac dar daca ar fi fost asa usor am face toti chestia asta....

.NU te-am auzit de promovare de seo de brandig cum vinzi cu 3 plancarde afara?Daca ai avea 60-70 de comenzi poate ai avea timp doar de 1 tigara pe rand si o cafea fiecare angajat.Daca te uiti mai bine pe ORCE NISA cei care vand sunt cei care investesc bani,seo,brandig,bannere,nu cei cu plancarde afara Si pe orce nisa daca nu incerci sa faci ceva de papa alti intr-un an nu mai apari pe google.Deci cum vinzi?
Răspunde cu citat