Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 37

Subiect: Contextual Jingle Beta - Pentru afiliati si magazine online

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit Contextual Jingle Beta - Pentru afiliati si magazine online

Sunt in teste cu afisarea contextuala a produselor pe care vreti sa le promovati pe web.
    Puteti observa un mic demo pe tutoriale.ro in partea dreapta (ex Adobe Photoshop | tutoriale.ro ). Produsele se schimba in functie de topicul paginii pe care o navigati.

Momentan e intr-un stadiu de early beta si in functie de feedbackul pe care il primesc aici il dezvolt si ca widget ce poate fi inclus de oricine pe paginile proprii pentru promovarea produselor proprii sau de afiliere.

Nu ma intereseaza feedback despre cum arata, n-am facut nimic special pentru asta si oricum daca va fi dezvoltat ca widget va putea fi customizat. Ma intereseaza opinii despre functionalitate si despre interesul vostru pentru un widget.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

S-ar putea sa fi fost cam ambiguu in postul anterior. Intrebarea e daca vreti un widget care sa afiseze produsele din magazinul propriu sau produsele pe care le promovati prin afiliere (2parale sau piatadigitala) contextual (adica pe o pagina despre cosmos sa afiseze telescoape iar pe o pagina despre moda la barbati sa afiseze cravate)? Gratis
    Ultima modificare făcută de puthre; 26th April 2012 la 00:41.
    Caut cu jingle.ro.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Daaaa... Vreeem! Man, daca nu e un efort foarte mare pt tine, cred ca ca il poti face si sa il arunci in "focul testelor" seopedistilor... Feedbackul va fi atunci pe masura... Acum ce am putea spune?!

Cum ar trebui sa fie:
    - javascript, asincron ... sa nu imi rupa pagina pana se incarca, daca se incarca...
    - 100% customizabil...
    - la X afisari, una sa fie cu codul tau de referer (sa castigi si tu din asta, nu?!, si asa sa ai fonduri pentru un SE romanesc )
    - ... ?!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Vreau sa le pot sorta dupa pret minim si maxim, daca se poate. Ideea e ca vreau sa nu imi apara pe pagina produse ieftine. Sau dimpotriva, le vreau doar pe cele ieftine.

Ai setari de "blendurire"? N-as vrea sa arate ca dracu pe pagina.
    Pot seta un range de cuvinte cheie/produse care sa imi apara?

Ad-ul seamana cu defunctul Auction Ads care candva rupea pe .com

Misto ideea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    60

Implicit

Hehe, tocmai cautam asa ceva si ma gandeam ca daca nu gasesc sa ma apuc eu de el. Asa ca a picat la fix. Daca o sa fie customizabil, m-ai scapa de o munca
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Ideea e excelenta si pare sa fie destul de bun in a gasi produse relevante.

Ce sugerez:
    1. Un meniu cu o customizare de baza
    a) inaltime ( fixa sau dinamica, in functie de numarul produselor alese )
    b) latime la fel
    c) culoarea la border, background
    d) fontul
    e) optiunea de a adauga/elimina titlu, pret, descriere, imagine.

2. optiunea de a adauga un fisier .css propriu, asa cum e la Facebook fan box.

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.578
    Putere Rep
    51

Implicit

Sa zicem ca am cateva produse din 2p. Unde mi le adaug ca sa fie preluate de widget?
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Toto Vezi Post
    Daaaa... Vreeem! Man, daca nu e un efort foarte mare pt tine, cred ca ca il poti face si sa il arunci in "focul testelor" seopedistilor... Feedbackul va fi atunci pe masura... Acum ce am putea spune?!

Cum ar trebui sa fie:
    - javascript, asincron ... sa nu imi rupa pagina pana se incarca, daca se incarca...
    - 100% customizabil...
    - la X afisari, una sa fie cu codul tau de referer (sa castigi si tu din asta, nu?!, si asa sa ai fonduri pentru un SE romanesc )
    - ... ?!
    Pai o sa fie un iframe, deci n-ar trebui sa iti afecteze in nici un fel timpul de incarcare a paginii tale.
    La partea de customizare ma gandesc la posibilitatea de incarcare a unui css si a unui js propriu.
    Partea cu codul propriu la X afisari e foarte interesanta, am sa ma gandesc la asta.
    Daca exista vreun serviciu ok de web thumbnails, ma gadesc (pe viitor) la posibilitatea de a afisa produse cu culori in ton cu culorile predominante din siteul pe care apar.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Vreau sa le pot sorta dupa pret minim si maxim, daca se poate. Ideea e ca vreau sa nu imi apara pe pagina produse ieftine. Sau dimpotriva, le vreau doar pe cele ieftine.

Ai setari de "blendurire"? N-as vrea sa arate ca dracu pe pagina.
    Pot seta un range de cuvinte cheie/produse care sa imi apara?
    O sa se poatra adauga parametri de filtrare dupa pret , dupa magazin si dupa cuvinte aditionale pe care sa le ia in calcul chiar daca nu apar pe pagina.
    NU stiu exact care sunt asteptarile pentru "blenduire", dar incarcarea unui css si a unui js propriu cred ca ar trebui sa rezolve majoritatea problemelor.

Citat Postat în original de kleampa Vezi Post
    Sa zicem ca am cateva produse din 2p. Unde mi le adaug ca sa fie preluate de widget?
    Daca produsele sunt din 2p nu trebuie sa le adaugi pentru ca cel mai probabil deja sunt in jingle. va trebui doar ca parametru de filtare a widgetului sa listeze magazinele din care il lasi sa arate produse cu codul tau de afiliat.
    Daca produsele nu sunt in 2p ci in magazinul propriu, va trebui sa-ti inscrii magazinul in jingle.
    Caut cu jingle.ro.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Eu sunt interesat
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Am nevoie de un feedback: Jingle.ro - Contextual configurator
    Campul query se adauga la cuvintele cheie gasite in pagina, deci se poate folosi pentru filtrarea magazinelor (ex site:x.ro,y.ro), pentru ordonare dupa pret (se adauga "ieftin" sau "scump") sau pentru afisarea produselor si dupa cuvinte care nu sunt pe pagina.
    Daca se completeaza campul de custom_js, functia de animatie default nu mai e apelata ca sa va puteti pune ce functii vreti.
    Stiu ca e putin cam complicat, dar am incercat sa-l fac destul de configurabil. Daca nu e clar ce inseamna vreun camp (cred ca va fi cazul), intrebati. O sa incerc sa fac si un tutorial.
    Campul "Jingle User ID" nu e necesar momentan, dar va fi necesar in curand pentru a putea avea o evidenta si datele de contact al persoanelor care folosesc widgetul.
    Astept parerile, problemele si ideile voastre.

Merci.

LE: Nu merge bine decat pe un singur rand sau pe o singura coloana, daca vreti mai multe randuri sau mai multe coloane de produse, adaugati mai multe widgeturi sau opriti animatia si folositi propriul js.

Am adaugat si posibilitatea de a pune taguri css direct in configurator.
    Puteti vedea un exemplu de folosire si pe Club ONNA | onna.ro in partea dreapta sub bannere.
    Caut cu jingle.ro.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Buna seara, sincer pot sa zic ca jingle.ro e un " ASA DA !". Chiar daca momentan experimentele continua, pot spune ca sunt extrem de incantat de ce poate face acest widget, o sa va intrebati de ce ?

In primul rand sortarea vine facuta dupa culori, produse, magazine si asa mai departe ceea ce ajuta webmaster-ul foarte mult in realizarea siteului. Afisarea rezultatului este mai mult decat placuta, codul de afiliere iti apartine in exclusivitate. Sa nu mai vorbim despre panoul de editare, care iti permite sa realizez in functie de dimensiuni orice widget doresti, culori dupa placul si gustul tau.

Nu laud decat FELICIT o asa initiativa !

PS: Am publicat acest widget pe unul din site-urile mele de moda, iata rezultatele pe un articol despre pantofi. Acest widget e la capatul articolului....

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Jingle.ro - Motor de cautare romanesc pentru produse
    De puthre în forumul Motoare de cautare romanesti
    Răspunsuri: 163
    Ultimul Post: 17th February 2016, 22:47
  2. Decembrie pentru afiliati
    De Serban Cristian în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 114
    Ultimul Post: 28th December 2011, 17:27
  3. Consultanta pentru magazine online
    De danielbuca în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 24