buna scula, super faina. o iau ca pe cadoul de mos craciun de anul asta. dincolo de script, nota 10 pentru suport. l-am bazait pe puthre pe mess cam mult, da' inca n-a cedat nervos. a raspuns prompt si eficient. multumesc frumos!
buna scula, super faina. o iau ca pe cadoul de mos craciun de anul asta. dincolo de script, nota 10 pentru suport. l-am bazait pe puthre pe mess cam mult, da' inca n-a cedat nervos. a raspuns prompt si eficient. multumesc frumos!
dam papica la animale. pet shop online.
In ajutorul celor care folosesc widgeturile mai mari, am adaugat posibilitatea de afisare a pozelor produselor cu latime de 200px respectiv 400px.
Tot ce trebuie sa faceti e sa inlocuiti IMAGE cu IMAGE200 sau IMAGE400 in campul "Ordinea de afisare".
Caut cu jingle.ro.
As dori pe aceasta cale diplomatica sa-i rog pe cei care folosesc widgetul jingle contextual si ascund micul banner de 81x20 pixeli din dreapta jos in care scrie "Cauta pe Jingle" sa nu o mai faca pentru ca nu cere de mancare si are in general un CTR sub 0.01%.
Sunt convins ca intelegeti faptul ca intretinerea acestui serviciu gratuit pe mine ma costa si bani si timp si pentru asta va multumesc.
Caut cu jingle.ro.
Cand vroiam sa ma laud ca am facut vreo cateva comisioane cu ajutorul widgetului.. jingle.ro e cazut de vreo cateva ore.
Caut cu jingle.ro.
Am adaugat un nou feature pentru a putea folosi widgetul si pentru afisari necontextuale.
Daca vreti sa afisati produsele pentru un anumit query fara sa fie luat in calcul continutul paginii pe care se afla adaugati "!clear" in query.
Exemplu de query:
"!clear +ceasuri la reducere"
Have fun si spor la conversii.
Caut cu jingle.ro.
Am testat si eu widget-ul aseara si azi l-am instalat pe mai multe site-uri.
Ce pot sa zic, inteligenta chestie. Imi pare rau ca abia acum mi-am facut timp sa o testez.
Deocamdata am observat un CTR mult mai mare decat aveam inainte pe bannere care promovau un singur produs (in acelasi loc pe site). Mai revin cu pareri si concluzii in 1 - 2 saptamani.
Foarte foarte buna ideea.. cum pot sa-mi fac si eu cont pe jingle ?
Felicitari atat pentru idee cat si pentru punerea ei in practica!
Am si eu o sugestie - pune-ti pe site un buton de donatii PayPal, exista persoane care ar dori sa te recompenseze cumva pentru ce faci!
The best things in life aren't things
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)