Nu widget-ul este grozav, ci ideea. Pui si un link catre site prin cod si ai facut link building
Nu widget-ul este grozav, ci ideea. Pui si un link catre site prin cod si ai facut link building
In urma experimentelor cu integrarea cu site-ul lui MaxZ, am adaugat posibilitatea de a alege magazinele online din lista in configurator, precum si codul html ce va fi afisat cand nu exista produse relevante. Am mai rezolvat si niste probleme de Internet Explorer.
Momentan e valabil doar pentru 2parale, pentru piata digitala astept raspuns de la ei referitor la modul in care trebuie schimbate linkurile de afiliere.
Astept si alti doritori de integrare
Caut cu jingle.ro.
Asteptam si cealalta idee stii tu mai bine despre ce vreau sa zic. INDICIU : search bar !!! Dupa care promovare in masa..
Am pus si eu pe mamicamea.ro sus baner 728x90 si ma gandesc sa implementez si in alte pozitii
Daca am conversii cu el, ai din partea mea un bonus consistent. Nu vad de ce nu ar fi asa
Sugestie: daca tot cauta in interiorul paginii astfel inca sa ofere produsele cele mai relevante poate ar fi util sa folosesca pentru search de cuvinte relevante textul dintre tagurile <!-- google_ad_section_start --> si <!-- google_ad_section_end -->
Daca ai putea implementa un cod in link-ul de afiliere astfel incat sa se stie ca sunt comisioane generate prin aceasta unealta ar fi super bine.
Am gasit si un "defect" link-ul ce apare ca refer la 2parale apare de genul, poate ai reusi sa il faci mai mic, mai scurt, deoarece arata prost cand te uiti in statistici, jumtate de pagina doar link-ul de refer
Cod HTML:http://www.jingle.ro/product/contextual/?q=%20shop%3A101jucarii.ro%2C24shop.ro%2C3suisses.ro%2Caltex.ro%2Camafashion.ro%2Catria.ro%2Cbebebliss.ro%2Cbebecarucior.ro%2Cbestkids.ro%2Cbiro.ro%2Cbuticul.ro%2Ccarespot.ro%2Ccbstore.eu%2Cclickshop.ro%2Ccomodo.ro%2Ccristallini.ro%2Ccudetoate.ro%2Cdasha.ro%2Cdebo.ro%2Cdinoland.ro%2Celefant.ro%2Cestiacasa.ro%2Cfashion-star.ro%2Cfashionshoes.ro%2Cfashionup.ro%2Cfashionvictim.ro%2Cfloria.ro%2Cformeasy.ro%2Cfungift.ro%2Cgermanelectronics.ro%2Chellofitness.ro%2Cjust4girls.ro%2Ckurtmann.ro%2Cla-moda.ro%2Clafemme.ro%2Claredoute.ro%2Clenjeriamea.ro%2Clibris.ro%2Cligo.ro%2Clitera.ro%2Clooksexy.ro%2Cluxbeauty.ro%2Cmagazinultau.ro%2Cmarketonline.ro%2Cmediagalaxy.ro%2Cmilitary-shop.ro%2Cmycloset.ro%2Cnapati.ro%2Cnemira.ro%2Cnichiduta.ro%2Cokian.ro%2Cottershop.ro%2Cpapucei.ro%2Cpentruanimale.ro%2Cplafar.net%2Cquick24.ro%2Cquickmobile.ro%2Crechizitelemele.net%2Cremington-style.ro%2Csevensins.ro%2Cshop.4interior.ro%2Csilverzone.ro%2Cstarshiners.ro%2Cstrollers.ro%2Ctime24.ro%2Ctinar.ro%2Ctoyz.ro%2Ctuatara.ro%2Cusbmania.ro%2Cwatchshop.ro%2Cwintermag.ro&num=16&juid=&custom_js=&custom_css=&aff_code=d46ab6f1d&scroll_speed=41&scroll_step=10&product_pause=10000&product_height=160&product_width=160&image_height=150&image_width=150&bg_color=FFFFFF&brand_fsize=12&product_nfsize=12&product_nheight=28&product_ncolor=007700&product_nalign=left&price_ofsize=12&price_ocolor=007700&price_oalign=center&price_nfsize=22&price_ncolor=007700&price_nalign=center&price_offfsize=22&price_offcolor=770000&price_offalign=center&shop_fsize=10&shop_color=999999&target_type=_blank&display_order=CLEAR%2CIMAGE%2CBRAND%2CCLEAR%2COPRICE%2CSALEPRICE%2COFFPRICE&scroll_direction=up&repeat_num=5&custom_css_text=body%20%7B%7D.product_item%20%7B%7D.product_name%7B%7D.product_oldprice%20a%7B%7D.product_saleprice%20a%7B%7D.product_off%20a%7B%7D.product_image_outer%7B%7D.product_image_middle%7B%7D.product_image_overflow%7B%7D.product_image_inner%7B%7D.product_brand%20a%7B%7D.product_shop%20a%7B%7D.product_name%20a%7B%7D&noproducts=%3Ca%20href%3D'http%3A%2F%2Fjingle.ro'%3EJingle.ro%20-%20Motorul%20tau%20de%20cautare%20pentru%20produse%3C%2Fa%3E
Ultima modificare făcută de lovelife; 5th May 2012 la 01:39.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Am sa mai adaug un camp cu parametri ce pot fi adaugati la sfarsitul linkului de afiliere. Pana atunci cred ca pur si simplu poti folosi un truc, si anume sa-l adaugi la codul de afiliat, adica sa-ti setezi codul de afiliat cod_afiliat&st=jingle . Asta ar trebui sa mearga momentan,dar trebuie testat.
Pentru un link de referrer mai mic, voi incerca sa salvez toate setarile la mine si linkul sa contina doar id-ul userului de jingle si id-ul configuratiei de widget. In felul asta se poate si edita mai usor widgetul, in sensul ca pot fi reincarcate setarile anterioare si modificate, si url-ul de referrer va fi si mult mai scurt. Asta e urmatorul "feature" pe care o sa-l fac
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
E o idee foarte buna. Nu stiam de tagurile astea.
Caut cu jingle.ro.
Update: Am facut niste imbunatatiri legate de relevanta, se iau in considerare (cu o pondere mai mica) si cuvinte din h2-uri, cuvinte din url, precum si din metadescription. Am introdus si un mic factor de sortare aleatoriu pentru a introduce putin zgomot si pentru a nu returna exact aceleasi produse tot timpul pentru aceeasi pagina. In felul asta produsele considerate mai putin relevante se pot ridica in timp daca au CTR mai mare.
Caut cu jingle.ro.
Sistemul hardware a fost upgradat cu mai mult ram, mai multe harddiskuri, mai multi bogomipsi. A fost regandit si refacut sistemul de caching cu unul mai frumos si mai inteligent.
Ii multumesc lui lovelife ca a reusit sa genereze suficient trafic cat sa poate fi investigate si reparate bottleneckurile sistemului, lui Maxz pentru problemele semnalate, si nu in ultimul rand lui Maldinii pentru sugestii.
Sunt bineveniti si alti amatori, astept provincia.
Caut cu jingle.ro.
Pentru o relevanta cat mai ridicata, cei care au access la codul PHP pot adauga la queryul jingle rezultatul apelului urmatoarei functii (copiata cu nesimtire de pe internet) ce returneaza queryul cu care s-a ajuns pe pagina voastra din motoarele principale de cautare.
Deci Inlocuiti in codul jingle contextualCod PHP:
function bwp_get_search_keywords($url = '')
{
// Get the referrer
$referrer = (!empty($_SERVER['HTTP_REFERER'])) ? $_SERVER['HTTP_REFERER'] : '';
$referrer = (!empty($url)) ? $url : $referrer;
if (empty($referrer))
return false;
// Parse the referrer URL
$parsed_url = parse_url($referrer);
if (empty($parsed_url['host']))
return false;
$host = $parsed_url['host'];
$query_str = (!empty($parsed_url['query'])) ? $parsed_url['query'] : '';
$query_str = (empty($query_str) && !empty($parsed_url['fragment'])) ? $parsed_url['fragment'] : $query_str;
if (empty($query_str))
return false;
// Parse the query string into a query array
parse_str($query_str, $query);
// Check some major search engines to get the correct query var
$search_engines = array(
'q' => 'alltheweb|aol|ask|ask|bing|google',
'p' => 'yahoo',
'wd' => 'baidu'
);
foreach ($search_engines as $query_var => $se)
{
$se = trim($se);
preg_match('/(' . $se . ')\./', $host, $matches);
if (!empty($matches[1]) && !empty($query[$query_var]))
return $query[$query_var];
}
return false;
}
cuCod PHP:
var query="";
Cod PHP:
var query="<?php echo bwp_get_search_keywords(); ?>";
Caut cu jingle.ro.
Eu deja am facut 2 comisioane folosind widgetul jingle
Astazi am mai implementat doua widgeturi si o sa mai pun si ca alternativa pentru cand adsense nu are ce afisa relevant
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Dat fiind numarul mare de solicitari din ultima vreme pentru widgetul Jingle Contextual am mai adus niste imbunatatiri:
Am adaugat posibilitatea de afisare buton call to action "Vezi detalii" (Merci Marius Morariu pentru sugestie).
Am adaugat posibilitatea de taguire a clickurilor, astfel incat acum se pot vedea statistici defalcate pe taguri in sistemul 2Parale (util si pentru teste A/B a formatului de widget).
Am pus tooltipuri in care sunt descrise campurile de configurare (sper ca e mai usor de inteles acum la ce folosesc).
Am adaugat posibilitatea de salvare a configuratiei intr-un sir de caractere ce poate fi folosit pentru reincarcare precum si pentru incarcarea de templateuri (ex: Jingle.ro - Contextual configurator )
Am adaugat posibilitatea de luare in calcul a unui keyword din query doar intr-un procent definit de afisari. De exemplu daca adaugati 33%reduceri in campul query, vor fi afisate produse la reducere doar in 33% din afisari.
Daca ati folosit widgetul, va rog sa ma anuntati (PM, email, y!) ca sa stiu cum sa dau de voi daca trebuie sa modificati ceva la un update.
Daca folositi widgetul pe siteuri cu mai mult de 100 de utilizatori simultan (nu pe zi, ci simultan), va rog sa ma anuntati inainte sa-l folositi, ca sa vedem cum evitam situatii de suprasolicitare.
Pentru orice nelamuriri, explicatii, incurajari, nemultumiri, trolling, puteti scrie aici, pe PM, email, messenger.
Have fun!
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)