Am nevoie de un feedback: Jingle.ro - Contextual configurator
Campul query se adauga la cuvintele cheie gasite in pagina, deci se poate folosi pentru filtrarea magazinelor (ex site:x.ro,y.ro), pentru ordonare dupa pret (se adauga "ieftin" sau "scump") sau pentru afisarea produselor si dupa cuvinte care nu sunt pe pagina.
Daca se completeaza campul de custom_js, functia de animatie default nu mai e apelata ca sa va puteti pune ce functii vreti.
Stiu ca e putin cam complicat, dar am incercat sa-l fac destul de configurabil. Daca nu e clar ce inseamna vreun camp (cred ca va fi cazul), intrebati. O sa incerc sa fac si un tutorial.
Campul "Jingle User ID" nu e necesar momentan, dar va fi necesar in curand pentru a putea avea o evidenta si datele de contact al persoanelor care folosesc widgetul.
Astept parerile, problemele si ideile voastre.
Merci.
LE: Nu merge bine decat pe un singur rand sau pe o singura coloana, daca vreti mai multe randuri sau mai multe coloane de produse, adaugati mai multe widgeturi sau opriti animatia si folositi propriul js.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Am adaugat si posibilitatea de a pune taguri css direct in configurator.
Puteti vedea un exemplu de folosire si pe Club ONNA | onna.ro in partea dreapta sub bannere.

Răspunde cu citat